پاسخ به:چند دستور صبحانه مناسب دوران بارداری
شنبه 29 مهر 1396 10:26 AM
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده 1 عدد
فلفل قرمز بدون دانه خرد شده 1 عدد كوچك
كرفس خرد شده 2 ساقه
سیبزمینی پوست گرفته، خرد شده و پخته 225 گرم
كنسرو لوبیا 400 گرم
تخممرغ 8 عدد
نمك و فلفل سیاه به مقدار لازم
اورگانو برای تزیین چند شاخه
سالاد و زیتون برای سرو به مقدار لازم
روغن زیتون را در تابهای به قطر 30 سانتیمتر گرم نمایید.
پیاز، فلفل قرمز و كرفس را به آن افزوده، برای 5-3 دقیقه بپزید و گاهگاهی هم بزنید تا سبزیا نرم شوند، اما رنگ آنها عوض نشود.
آنگاه سیبزمینی و لوبیا را به تابه افزوده و برای چند دقیقه حرارت دهید.
در ظرف كوچكی، تخممرغها را با چنگال بزنید، نمك و فلفل را اضافه نمایید.
آن را به تابه بیفزایید و خوب مخلوط كنید. سپس برای حدود 8 دقیقه بر روی حرارت كم بپزید.
املت را پس از خنك شدن، در ظرف سرو ریخته، به برشهایی تقسیم و با اورگانو تزیین نمایید. سپس آن را به همراه سالاد و زیتون میل كنید.