چند دستور صبحانه مناسب دوران بارداری
شنبه 29 مهر 1396 10:25 AM
خرما، حاوی مواد مغذی با ارزش و فیبر میباشد و طعم شیرینی به این صبحانه گرم زمستانی میبخشد.
خرمای تازه 250 گرم
جو دوسر پرك شده 225 گرم
شیر كمچرب 475 میلیلیتر
نمك به مقدار كم
پسته بینمك، خرد شده 50 گرم
برای تهیه پوره خرما، خرماها را به دو نیم تقسیم نموده، هسته آنها را جدا كنید.
سپس روی خرماها را با آب جوش بپوشانید و اجازه دهید برای 30 دقیقه خیس بخورند تا نرم شوند.
سپس مقداری از آب را خالی نمایید، به صورتی كه 6 قاشق غذاخوری از آن باقی بماند.
آنگاه خرماها را پس از پوست گرفتن، به همراه آب باقی مانده در مخلوطكن بریزید و خوب مخلوط نمایید تا پوره یكنواختی حاصل شود.
جو دوسر را به همراه شیر، 300 میلیلیتر آب و مقداری نمك در قابلمه بریزید و به جوش آورید.
آنگاه حرارت را كم نموده، بگذارید برای حدود 4 دقیقه به آرامی بجوشد تا بپزد. گاهگاهی آن را هم بزنید.
حلیم آماده شده را در كاسههای سرو ریخته، روی آن یك قاشق پر از پوره خرما بریزید و پس از تزیین با پسته خرد شده، فوراً به صورت گرم سرو نمایید.