این سالاد برای مبتلایان به دیابت خوب است
برای بیماران دیابتی مفید است.
مواد لازم سالاد لوبیا
- بادمجان 300 گرم
- بلال 2 عدد
- کدو 2 عدد متوسط
- فلفل دلمهای قرمز 1 عدد
- روغن زیتون یک سوم پیمانه
- لوبیا سفید 600 گرم
- سرکه بالزامیک 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه سالاد لوبیا
- روش تهیه : بادمجان را ابتدا از درازا برش بزنید و سپس آن را به اندازه حدوداً 5 سانتیمتر خرد کنید.
- بلالها را به طول حدود 2 سانتیمتر برش بزنید.
- کدو و فلفل دلمهای و برگهای مرزنجوش را نیز به اندازه های درشت، خرد نمایید.
- لوبیا را بپزید.
- توجه داشته باشید که لوبیا را پس از پخت آبکش نمایید تا هیچ آبی باقی نماند.
- ماهیتابه را اندکی چرب کنید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. بادمجان، بلال، کدو، فلفل دلمهای و روغن را کاملاً با هم مخلوط کنید و به میزان لازم به آن نمک و فلفل بزنید.
- سپس آنها را داخل ماهیتابه بریزید. همه مواد را سرخ نمایید تا کاملاً نرم شوند.
- پس از آنکه مواد کاملاً پخته شدند آنها را داخل ظرف دیگری بریزید و لوبیای پخته شده را نیز به آنها اضافه کنید.
- مقداری سرکه بالزامیک روی آنها بریزید و کمی هم بزنید. غذا آماده است.