طرز تهیه حلوا با شیر و آرد سنگک
چهارشنبه 26 مهر 1396 11:53 PM
حلوا، این ماده غذایی مغذی و پرانرژی، یکی از مقویترین دسرهای سنتی است که درانواع مختلف تهیه می شود و طرفداران خاص خودش را دارد. در این بخش طرز تهیه یک نوع حلوا با شیر و آرد سنگک داده شده است که می توانید آن را مطالعه و تهیه بفرمایید.
مواد لازم برای شربت حلوا :
– ابتدا برای تهیه شربت این حلوا یک قاشق چایخوری پودر زعفران را در 1/4 لیوان آب جوشیده دم می دهیم.
– سپس شکر، زعفران دم کرده، گلاب و آب را در ظرفی ریخته، با هم مخلوطشان می کنیم و هم می زنیم تا شکر کاملآ در آب حل شود. محلول بدست آمده را روی حرارت ملایم به مدت 15 دقیقه قرار داده، تا بجوش آید. شربت بدست آمده را از روی حرارت برداشته و کنار می گذاریم.
– همچنین می توانید محلول بدست آمده را در ظرف پیرکسی ریخته، و با حداکثر قدرت و مدت زمان 3 دقیقه داخل مایکروفر قرار دهید، و پس از این مدت زمان، محلول را از مایکروفر درآورده و کنار بگذارید.
– ابتدا آرد سنگک را الک کرده، با پودر شیر (شیر خشک) مخلوط می کنیم.
– مخلوط بدست آمده را روی حرارت ملایم قرار داده، مرتب هم می زنیم . این کار را ادامه داده تا آرام آرام رنگ آرد تغییر کرده و طلایی رنگ شود.
– روغن مایع و جامد را به آردمان اضافه کرده و مرتب هم می زنیم تا آرد در روغن تفت داده شده و سرخ شود.
– زمانیکه رنگ آرد قهوه ای شد شربت آماده را به آن اضافه کرده و خوب هم می زنیم تا حلوا کاملآ قوام آمده و یکدست شود و به روغن بیفتد.
– وقتی شربت کاملآ به خورد حلوا رفت، حلوا را از روی حرارت برمی داریم.
– حلوای آماده شده را می توان بسته به سلیقه، در ظروف مناسب کشیده و پهن کنید، یا آنها را به شکل های لوزی درآورید و با دارچین، پودر پسته و نارگیل تزیین کنید.
– همچنین می توان آنها را به شکل توپ های کوچک در آورده و در پودر پسته و نارگیل غلطاند.
نکته : – برای تفت دادن آرد اگر از حرارت بالا استفاده شود، آرد سوخته و مزه حلوا به تلخی می زند.