تزیین به روش سالادهای رستورانی
سه شنبه 25 مهر 1396 2:48 PM
معمولا در رستورانهای بزرگ، سالادها با تزیینات خاصی سرو میشوند. در ادامه تصاویر چند نوع سالاد را به همراه توضیح مختصری در مورد آنها، برای شما قرار دادهایم. با ما همراه باشید.
سالاد ترکیهای، گوشت بوقلمون به همراه انگور شکم پر و شور
سالاد یونانی به همراه زیتون و پنیر فتا، کاهو و سس سنتی
سالاد کورن فلکس، لوبیا سبز، کاهو، حلقههای پیاز و سس مخصوص
سالاد استیک گاو به همراه پودر خردل، گوجه فرنگی و پنیر پارمسان
سالاد ژامبون گوشت، پنیر بز، با سس ماست و گوجه فرنگی
سالاد کلاسیک به همراه تخم بلدرچین و خاویار قرمز
سالاد مرغ سوخاری با ترکیبی از کلم و کلم قرمز، پنیر پارمسان و سس بادام زمینی
سالاد تن ماهی به همراه قارچ، رازیانه، آبلیمو، ذرت و تخم بلدرچین
سالاد سزار
سالاد ماهی به همراه گوشت گاو، صدف، گوجه فرنگی، کرفس، رازیانه، سالاد مخلوط و سیر با سس ریحان