لقمه اسفناج
دوشنبه 24 مهر 1396 3:58 PM
مواد لازم
ماست و روغن مایع و آرد ذرت از هر کدام ……………………..یک پیمانه
سرکه ……………………..یک قاشق غذاخوری
تخممرغ ……………………..یک عدد
بیکینگپودر…………………….. ۱/۴قاشق چایخوری
نمک و فلفل و آرد سفید به میزان لازم
مواد لازم میانی
اسفناج ……………………..۵۰۰ گرم
پیاز…………………….. یک عدد
پنیر سفید…………………….. ۵۰ گرم
کره ……………………..یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل ……………………..به میزان لازم
طرز تهیه
پیاز را خرد کرده و با کره تفت دهید تا نرم شود. اسفناجهای خردشده را اضافه کرده و تفت دهید. نمک و فلفل بزنید. از روی حرارت برداشته و پنیر خردشده را به آن افزوده و مخلوط کنید. در ظرف دیگری سفیده تخممرغ، آرد ذرت، بیکینگپودر، سرکه، روغن، ماست، نمک و فلفل را ریخته و با هم مخلوط کنید و آرد سفید را تا زمانی که خمیر یکدستی شود و به دست نچسبد اضافه نمایید. خمیر را کمی ورز دهید. بعد از آن به اندازه یک گردو برداشته و در کف دست باز کرده و از مایه اسفناج کمی در آن گذاشته، خمیر را جمع کرده و در سینی فر چرب شده قرار دهید. روی آنها زرده تخممرغ زده و در فری که از قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم شده به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید تا روی آنها طلایی شود.