مجله سرآشپز: با این تخم مرغ یک صبحانه متفاوت خواهید داشت.
مواد مورد نیاز
- تخم مرغ: 8 عدد
- پنیر پارمزان: 1 ق س
- نمک: یک دوم ق چ
- فلفل سیاه: 1 پنسه
روش پخت
1. سفیده تخم مرغ را از زرده جدا کنید (مراقب باشید زرده تخم مرغ سالم جدا شود).
2. سفیده تخم مرغ را با دور متوسط همزن برقی بزنید تا نرم و پفکی شود.
3. نمک، فلفل و پنیر پارمزان را به سفیده افزوده و به وسیله لیسک به آرامی مخلوط کنید تا پف آن نخوابد.
4. روی سینی فر را با مقداری روغن چرب کرده و کاغذ روغنی بیندازید. بعد از مخلوط سفیده تخم مرغ به اندازه سر یک فنجان داخل سینی قرار داده و به وسیله قاشقی داخل آن یک گودی کوچک ایجاد کرده و به آرامی زرده
تخم مرغ را داخل آن قرار دهید (بقیه مخلوط تخم مرغ را با فاصله در سینی قرار داده و همین کار را تکرار کنید تا مواد تمام شود).
5. سینی را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده، حدود 10 دقیقه قرار دهید تا روی تخم مرغ طلایی رنگ شود