مجله سرآشپز - سارا خسرویان: این لقمه های عصرانه را تهیه کنید و در عصرهای پاییزی کنار خانواده میل کنید و لذت ببرید.
مواد مورد نیاز
- خمیر (آماده شده): 1 بسته
- ژامبون گوشت: 300 گرم
- پنیر موتزارلا (رنده شده)ک 300 گرم
- سفیده تخم مرغ: 1عدد
- زعفران (دم کرده): 1 ق س
- سس گوجه فرنگی: به میزان لازم
روش پخت:
1. خمیر را روی سطح صافی پهن کرده و با استفاده از وردنه ای پهن کنید.
2. به وسیله سر کاسه ای خمیر ار به شکل دایره برش زده و هر 6 عدد برش را کنار هم به صورت گرد بچینید؛ به طوری که قسمتی از هر برش روی قسمت دیگر باشد.
3. روی برش ها و در وسط هر دایره مقداری سس گوجه فرنگی بمالید.
4. ژامبون را به صورت گرد وسط دایره های خمیر چیده و روی آن پنیر موتزارلا بریزید. بعد هر برش را روی مواد برگردانید تا آن را بپوشاند.
5. قلم مویی را به سفیده تخم مرغ و زعفران آغشته کنید و روی خمیر بمالید.
6. خمیر را در سینی فر که از قبل با کاغذ روغنی پوشیده شده، قرار دهید و در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت 30 دقیقه بپزید.