0

املت فلفل و ژامبون

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

املت فلفل و ژامبون
شنبه 22 مهر 1396  11:08 PM

وب سایت آشپزباشی: پختن املتی با بافت نرم و اسفنجی از اونی که فکر می کنید خیلی راحت‌تر و سریع‌تره. می‌تونید اون رو با هر سبزی و مواد دیگه‌ای که دوست دارید پر کنید.

 
مواد لازم: 
 
  •     روغن زیتون ۲ قاشق چای خوری
  •     پیاز ۱/۴ عدد
  •     فلفل دلمه ای ۱/۴ عدد کوچک
  •     ژامبون ۶۰ گرم
  •     تخم مرغ ۲ عدد بزرگ
  •     نمک  نوک انگشت
 املت فلفل و ژامبون
 
آماده کردن مواد برای تهیه املت فلفل و ژامبون:

1.  پیاز رو پوست بگیرید و ریز خرد کنید.
2.  قسمتای اضافی فلفل دلمه‌ای رو جدا کنید و بعد اون رو ریز خرد کنید.
3.  ژامبون رو هم خرد کنید.
 
طرز تهیه:
 
  1. در ماهیتابه کوچکی روی حرارت متوسط، ۱ قاشق چای خوری روغن زیتون گرم کنید و پیاز و فلفل دلمه ای رو برای حدود ۲ تا ۳ دقیقه تا پیاز نیمه شفاف بشه، در اون تفت بدین. ژامبون رو اضافه کنید و مواد رو برای ۳ تا ۵ دقیقه دیگه تا قهوه‌ای بشن بپزید.
  2. در کاسه کوچکی، تخم‌مرغ‌ها و نمک رو با چنگال بزنید تا کف کنه. ماهیتابه کوچکی رو روی حرارت متوسط گرم کنید. ۱ قاشق چای خوری دیگه روغن زیتون رو در اون بریزید و در ماهیتابه پخش کنید. ترکیب تخم‌مرغ رو در اون بریزید. بذارید تا املت کمی ببنده.
  3. بعد با لیسک تخم‌مرغ پخته رو به سمت مرکز ماهیتابه بیارید و ماهیتابه رو تکون بدید تا تخم‌مرغ خام جای اون رو بگیره و بپزه. این کار رو چند بار دیگه و برای حدود ۱ تا ۲ دقیقه تکرار کنید تا تخم‌مرغ کاملا ببنده و بپزه.
  4. ترکیب فلفل و ژامبون رو روی نیمی از املت بریزید و نیمه دیگه املت رو روی اون برگردونید. املت رو در بشقاب گرمی بذارید و میل کنی

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها