0

آموزش تصویری: طرز تهیه گلاب جامون هندی

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

آموزش تصویری: طرز تهیه گلاب جامون هندی
شنبه 22 مهر 1396  11:00 PM

وب سایت بدونیم: شیرینی گلاب جامون در حالت عادی با پودر شیر درست میشه اما شما می تونید با نان هم این شیرینی خوشمزه هندی رو درست کنید.

 
 
مواد لازم:
 
  •     ۳ عدد نان تست
  •     نصف پیمانه آب
  •     ¼ پیمانه شکر
  •     ۱/۳ پیمانه شیر
  •     روغن
 
گلاب جامون شیرینی هندی ها

ابتدا کناره های نان تست را جدا کنید.
 
 گلاب جامون شیرینی هندی ها

۱/۳ پیمانه شیر را داخل ظرفی بریزید و نان را داخل آن قرار بدهید. سپس نان را له کرده و با فشردن شیر اضافی را از نان بگیرید.
 
گلاب جامون شیرینی هندی ها

سپس نان ها را داخل مخلوط کن بریزید و چند ثانیه مخلوط کنید.
 
گلاب جامون شیرینی هندی ها

خمیر زده شده را داخل ظرفی بریزید و توپک های کوچک با آن درست کنید. هنگام درست کردن توپک ها زیاد فشار ندهید چون شیرینی کمی سفت می شود.
 
گلاب جامون شیرینی هندی ها

نصف پیمانه آب را داخل ظرفی بریزید و ¼ پیمانه شکر به آن اضافه کنید. و بعد روی گاز بجوشانید تا کمی غلیظ شود. غلظت آن باید به قدری باشد که وقتی امتحان می کنید انگشت ها را به هم بچسباند.
 
گلاب جامون شیرینی هندی ها

روغن را داخل تاوه داغ کنید. سپس توپک ها را داخل روغن بریزید تا در شعله ملایم گاز سرخ شود. وقتی رنگ آن متمایل به قهوه ای شد از تاوه در بیاورید. اگر شعله گاز زیاد باشد قسمت بیرونی زود سرخ می شود و داخل آن نپخته می ماند.
 
گلاب جامون شیرینی هندی ها

بعد از این که توپک ها سرخ شدند آن ها را داخل شیره ای که درست کرده اید قرار بدهید. شیره باید ولرم باشد نه داغ نه سرد. توپک ها باید به مدت ۱ الی ۲ ساعت داخل شیره بمانند تا زمانی که سایز آن ها کمی بزرگ تر شود.
 
گلاب جامون شیرینی هندی ها

اکنون شیرینی جامون آماده است. اگر دوست داشتید روی آن را با بستنی وانیلی تزئین کرده و بعد میل کنید.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها