ماهنامه سفره ایرانی - بیتا منوچهری: پنیر را با کاهو و خیار و هویج و فلفل و ... مخلوط کرده و این سالاد فوق العاده را درست کنید و از آن لذت ببرید.
میزان سرو: 2 الی 4 نفر
مواد لازم:
- پنیر ریکوتا: 150 گرم
- کاهو (خرد شده): 1 عدد
- خیار (حلقه حلقه شده): 2 عدد
- تربچه (حلقه حلقه شده): 4 الی 5 عدد
- هویج (حلقه حلقه شده): 1 عدد
- فلفل قرمز (خرد شده): 1 عدد
- گریپ فوروت: 1 عدد
- پیاز قرمز کوچک (خرد شده): 8 عدد
- برگ جعفری (خرد شده): 7 الی 8 عدد
- گردو: 7 الی 8 عدد
- تخم رازیانه: به مقدار لازم (در صورت تمایل)
مواد لازم سس:
- لیمو سنگی: 1 عدد
- آب گریپ فوروت: نصف یک عدد
- روغن زیتون: 3 قاشق سوپ خوری
- نمک: 1 قاشق چای خوری
طرز تهیه:
1. کاهو را خرد کرده و در ظرف مناسبی انتقال دهید. خیار، تربچه، هویج و فلفل قرمز خرد شده را اضافه کنید. پیاز قرمز خرد شده را اضافه کنید.
2. گریپ فوروت را پوست کنده و خرد کنید و به سالاد بیفزایید. سس را روی سالاد بریزید.
3. گردوی خرد شده را به سالاد اضافه کنید. در صورت تمایل مقداری تخم رازیانه روی آن بپاشید. سپس سرو کنید.
نکته:
برای تهیه سس تمامی مواد را با هم مخلوط کنید تا صاف و یکدست شوند.