0

طرز تهیه فیله سوخاری با پنیر چدار

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

طرز تهیه فیله سوخاری با پنیر چدار
شنبه 22 مهر 1396  10:47 PM

وب سایت روزیاتو: برای سوخاری کردن این فیله های مرغ باید از کراکر پنیری یا چیپس ذرت پنیری استفاده کنید تا طعم و مزه جدیدی را برایتان به ارمغان بیاورد.

 


مواد لازم ( ۵ نفر)
 
  •     دو عدد سینه مرغ
  •     ۲٫۵ پیمانه دوغاب
  •     ۱ بسته ادویه سوخاری
  •     ۳ پیمانه کراکر پنیری
 فیله سوخاری با پنیر چدار

طرز تهیه
 
  1. فر را با دمای ۲۲۵ درجه سانتی گراد روشن کنید.
  2.  روی تخته گوشت خردکنی، سینه های مرغِ بدون پوست را به نوارهای باریک برش دهید.
  3. آن ها را درون کاسه ریخته و دوغاب را روی مرغ ها بریزید و هم بزنید. روی آن ها پلاستیک کشیده و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.
  4. کراکر پنیری را درون کیسه پلاستیکی بریزید. آن را خرد کنید تا پودر شوند.
  5. کف سینی فر یک لایه ورقه روغنی قرار دهید. مرغ ها را درون پودر کراکر پنیری بغلتانید و در سینی بچینید.
  6. آن ها را به مدت ۲۰ دقیقه بپزید تا طلایی شوند.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها