0

طرز تهیه گراتن بامیه و بادمجان

 
ali_81
ali_81
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1388 
تعداد پست ها : 10633
محل سکونت : اصفهان

طرز تهیه گراتن بامیه و بادمجان
شنبه 22 مهر 1396  6:26 PM

 

طرز تهیه گراتن بامیه و بادمجان


مواد لازم برای تهیه گراتن بامیه و بادمجان
بادمجان   :   6 عدد
فلفل دلمه ای   :   1عدد
پنیر تست    :     4-3 ورقه
سیب زمینی متوسط    :    4عدد
پیاز خرد شده    :     1عدد
تخم مرغ     :     3عدد
گوجه فرنگی     :     2عدد
سیر خرد شده   :   4-3 حبه
نمک ، فلفل و روغن     :      به مقدار لازم
بامیه    :    500 گرم
طرز پخت گراتن بامیه و بادمجان
1-    بادمجان ها را پوست بگیرید و به صورت حلقه ای برش بزنید بعد در آب و نمک خیس کنید و کناری بگذارید. بعد از حدود نیم ساعت در تابه ای مناسب روغن بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود. حلقه های بادمجان را از آب و نمک خارج کرده ، با یک دستمال تمیز خشک کنید و در روغن سرخ کنید.
2-    بعد از سرخ شدن بادمجان ها آنها را از روغن بیرون بیاورید و کناری بگذارید. پیاز خردشده را در روغن بریزید تا سرخ شوند. وقتی پیاز داغ درست شد بامیه ها را که قبلا شسته اید در تابه بریزید تا همراه پیاز تفت داده شوند. در این فاصله گوجه و فلفل دلمه ای را حلقه حلقه کنید.
وقتی پیاز و بامیه سرخ شدند آنها را از تابه بیرون بیاورید و کناری بگذارید. حالا فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی حلقه شده را به همراه سیر خرد شده به تابه اضافه کنید و تفت دهید. وقتی مواد سرخ شدند حرارت را خاموش کنید. مواد گراتن آماده است.
3-    سیب زمینی ها را بشویید و پوست بگیرید. در قابلمه ای آب و کمی نمک بریزید و روی حرارت بگذارید. سیب زمینی ها را به صورت حلقه ای برش بزنید و در آب جوش و کمی نمک بریزید تا بپزند. سیب زمینی های پخته را در آبکش بریزید و صبر کنید تا کمی خنک شوند.
 فر را با حرارت 170 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. ظرف مناسب (پیرکس ، سرامیک یا تفلون) را بردارید و کمی چرب کنید. یک لایه سیب زمینی حلقه شده در کف ظرف بچینید.
4-    حالا بادمجان را به عنوان لایه دوم اضافه کنید و روی آن را بامیه بچینید. بعد گوجه فرنگی ، فلفل دلمه ای و سیر را روی دیگر مواد بچینید. با پنیر های تست ورقه ای روی همه مواد را بپوشانید. لایه آخر دوباره یک ردیف سیب زمینی است.
در کاسه ای تخم مرغ ها را بشکنید. کمی نمک و فلفل بیفزایید و خوب با چنگال مخلوط کنید. این مایه را روی مواد گراتن بریزید. ظرف را به مدت یک ساعت در فر حرارت دهید تا خوب بپزد. وقتی روی گراتن طلایی شد ظرف را از فر بیرون بیاورید و سرو کنید.
نکاتی در مورد طرز تهیه گراتن بامیه و بادمجان
•    حالا که تابستان است و فصل وفور سبزی ها شما میتوانید سبزیجات دیگر مثل کدو و ذرت هم به مواد این گراتن اضافه کنید.
•    مدت زمان آماده سازی گراتن بامیه و بادمجان 60 دقیقه است.
•    مدت زمان پخت گراتن بامیه و بادمجان 60 دقیقه است.
•    گراتن بامیه و بادمجان یک غذای اسپانیایی است.

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها