تهیهی کتلت مرغ و سیبزمینی در فر
سه شنبه 18 مهر 1396 5:47 PM
اگر از چربی خون رنج میبرید و یا به دنبال تهیه و پخت غذاهای کم چرب هستید، به شما آموزش امروز را پیشنهاد میکنیم. امروز تصمیم داریم شما را با روش پخت کتلت مرغ و سیبزمینی در فر آشنا کنیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
سیب زمینی پخته و رنده شده: 4 عدد متوسط
سینهی مرغ چرخ شده: 2 عدد
پیاز: 2 عدد متوسط
جعفری خرد شده: یک پیمانه
ریحان خرد شده: دو قاشق غذاخوری
پودر هل: یک قاشق چایخوری
گشنیز خشک شده: دو قاشق چایخوری
لیموترش: یک قاشق غذاخوری
ادویه کاری: یک قاشق غذاخوری
آرد: یک پیمانه
آرد سوخاری: یک پیمانه
تخم مرغ: یک عدد
طرز تهیه:
فر را از قبل با دمای 200 درجهی سانتیگراد، روشن میکنیم.
در ظرفی مناسب، سینهی مرغ را به همراه پیاز و جعفری و پودر هل ریخته و خوب مخلوط میکنیم.
سیب زمینی رنده شده، آرد، تخم مرغ، آرد سوخاری، ادویه کاری، گشنیز، ریحان، نمک و آبلیمو را به مواد افزوده و خوب ورز میدهیم.
وقتی مواد خوب خمیر شد، از آن گلولههای کوچکی برداشته و به دلخواه شکل داده و آنها را در سینی فر که از قبل چرب کرده بودیم، قرار میدهیم.
سینی را به مدت نیم ساعت داخل فر قرار میدهیم.