0

طرز تهیه لازانیا به سبک مکزیکی

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

طرز تهیه لازانیا به سبک مکزیکی
دوشنبه 17 مهر 1396  11:38 PM

وب سایت آشپزباشی: برای تهیه این لازانیا به جای ورقه‌های لازانیا از نان ترتیلا استفاده می شه. می تونید اون رو با گوشت هم بپزید.

 
مواد لازم:
 
  •     روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
  •     سینه مرغ ۹۰۰ گرم
  •     نمک به میزان لازم
  •     پودر فلفل چیلی ۲ قاشق غذاخوری
  •     پودر زیره ۲ قاشق چای خوری
  •     پیاز قرمز ۱/۲ عدد
  •     کنسرو لوبیا سیاه ۴۲۵ گرم
  •     گوجه فرنگی ۴۰۰ گرم
  •     ذرت ۱ پیمانه
  •     نان ترتیلا ۸ عدد
  •     پنیر چدار دو و نیم پیمانه
  •     پیازچه ۲ عدد
 
 
 لازانیای مکزیکی
 
 
آماده کردن مواد برای تهیه لازانیای مکزیکی:

1.  گوشت مرغ رو چرخ کنید.

2.  پیاز رو پوست بگیرید و خرد کنید.

3. کنسرو لوبیا رو آبکش کنید.

4. گوجه‌ها رو روی گاز یا در فر کبابی کنید. پوستشون رو جدا کنید و اون ها رو پوره کنید.

5.  پنیر چدار رو رنده کنید.

6.  پیازچه رو ریز خرد کنید.

7.  برای اینکه راحت‌تر کار کنید، نان‌های ترتیلا رو نصف و یا ۴ قسمت کنید.

طرز تهیه:

   1. از قبل فر رو با حرارت ۲۲۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.

   2.ماهیتابه بزرگی رو روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. ۲ قاشق غذاخوری روغن در ماهیتابه بریزید و دو بار در ماهیتابه بچرخونید.

   3. مرغ رو اضافه کنید. کمی نمک، پودر فلفل چیلی، زیره و پیاز رو هم اضافه کنید. مواد رو برای حدود ۵ دقیقه تا قهوه‌ای بشه، تفت بدین.

   4. پوره گوجه‌های کبابی، لوبیا و ذرت رو اضافه کنید و بذارید تا برای ۲ تا ۳ دقیقه گرم بشن. به اون‌ها قدری نمک بزنید.

   5. قالب کم‌عمقی رو با بقیه روغن چرب کنید. لازانیا رو به ترتیب ترکیب مرغ و لوبیا، نان تردیلا و بعد پنیر بچینید. همین ترتیب رو تکرار کنید.

   6. لازانیا رو برای حدود ۱۲ تا ۱۵ دقیقه تا پنیر قهوه‌ای رنگ بشه و حباب بزنه، بپزید. پیازچه رو روی لازانیا بپاشید و اون رو سرو کنید.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها