0

فریتاتای پاستا و پنیر، یک غذای ایتالیایی

 
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

فریتاتای پاستا و پنیر، یک غذای ایتالیایی
شنبه 15 مهر 1396  10:27 AM

فریتاتا یک غذای سنتی ایتالیایی با پایه‌ی تخم‌مرغ می‌باشد که شباهت‌های زیادی با املت دارد و به طور سنتی با مخلفاتی چون گوشت، پنیر، پاستا و ... پر می‌شود. در ادامه روش پخت و مواد اولیه‌ی یک نوع از انواع این غذای خوشمزه را برای شما آورده‌ایم. با ما همراه باشید.

فریتاتای پاستا و پنیر، یک غذای ایتالیایی

 

مواد لازم:

 

تخم مرغ: 6 عدد

خامه‌ی زده شده: 3 قاشق غذاخوری

پاستای پخته شده: 3 پیمانه

آویشن تازه (خرد شده): 3 قاشق غذاخوری

جعفری تازه (خرد شده): 2 قاشق غذاخوری

لیموترش: 1 عدد

نمک: نصف قاشق چایخوری

فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری

روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری

پنیر پارمسان رنده شده: یک پیمانه

 

طرز تهیه:

 

در ظرفی مناسب تخم مرغ‌ها را شکسته و خوب هم می‌زنیم سپس خامه‌ی زده شده، پنیر و پاستا را به همراه آویشن و جعفری خرد شده به آن اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم. حالا نوبت آب لیموی تازه به همراه نمک و فلفل است. این مواد را نیز به مواد قبلی افزوده و هم می‌زنیم.

 

روغن زیتون را داخل ماهیتابه ریخته روی حرارت قرار می‌دهیم. مخلوط بالا را داخل ماهیتابه می‌ریزیم و وقتی فریتاتا خودش را گرفت، آن را برمی‌گردانیم تا طرف دیگر فریتاتا هم پخته شود. فریتاتای ما آماده است. آن را در ظرف سرو قرار داده و با برگ‎های تازه‌ی آویشن و جعفری، تزیین می‌کنیم.

 

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها