0

بروسکتا غذای گیاهی به سبک ایتالیایی

 
fatemeh_75
fatemeh_75
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 10557
محل سکونت : اصفهان

بروسکتا غذای گیاهی به سبک ایتالیایی
چهارشنبه 12 مهر 1396  3:07 PM

 

شاید بروسکتا یا بروشتا مشهورترین پیش غذای ایتالیایی باشد. این لقمه های خوش عطر و طعم براستی که برش کوچکیست از آشپزی متنوع ایتالیایی

مواد لازم برای تهیه بروسکتا :

گوجه فرنگی سفت ۳ عدد

ریحان تازه ۵ شاخه

سیر ۵ حبه

نان باگت ۱۰ برش

روغن زیتون به میزان لازم

پنیر پارمژان به میزان لازم

نمک و فلفل

بروسکتا غذای گیاهی به سبک ایتالیایی

طرز تهیه بروسکتا :

نان باگت را به صورت اریب برش زده و روی سینی فر بچینید ، زیر و روی نان ها را با روغن زیتون و به کمک قلم مو چرب نمایید و به مدت ۱۰ دقیقه در فر گذاشته تا کمی برشته شوند.

سیر ها را کاملا له کرده و روی نان ها بمالید . گوجه فرنگی ها را فیله کرده و نگینی خرد کنید. گوجه ها را همراه نمک و فلفل روی نان ها ریخته و با تکه های پنیر ۵ دقیقه در فر بگذارید.

پس از خارج کردن از فر چند پر ریحان روی گوجه ها قرار دهید و سرو نمایید.

نکات :

۱ – ریحان اصلی که در این غذا استفاده میشود ریحان ایتالیایی یا بازیل است که در صورت در دسترس بودن حتما از این نوع ریحان استفاده نمایید که عطر بوی بهتری دارد.

۲ – از پنیر های دیگر نیز میتوانید بر روی این غذا سود ببرید . مانند پنیر بلوچیز یا فتا یا …

۳ – مواد دیگری نیز میتوان بر روی این غذا استفاده کرد اما در دستور اصلی این غذا همین مواد مورد استفاده قرار گرفته است.

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها