وبسایت شور و شیرین: از نظر آمریکاییها یاکیتوری یک پیشغذا است که به همراه سوشی سرو میشود ولی در ژاپن غذایی خیابانی و محبوب است.
تکههای مرغ بر سیخهایی از جنس بامبو زده شده و بر روی ذغال چوب پخته میشوند ( زمان سوخت ذغال چوب نسبت یه سایر ذغالها بیشتر بوده و در دمای پایینتری میسوزد در نتیجه دود تولید نمیکند). یاکیتوری اغلب به گوشت سیخ شده و کبابی گفته میشود و معمولا از گوشت مرغ تهیه میشود.
مواد لازم برای 4 نفر
- سينه يا ران مرغ خرد كرده 800 گرم
- سس سويا غليظ 6 قاشق سوپخوري
- شكر 2 قاشق سوپخوري
- زنجفيل رنده كرده 1 قاشق سوپخوري
- پياز خرد كرده 300 گرم
- مايونز 150 گرم
- پودر خردل 1 قاشق چايخوري
- نمك به ميزان لازم
- بادمجان كبابی كرده 4 عدد
طرز تهیه:
1. مرغ، سس سويا، شكر، زنجفيل، پياز، مايونز، پودر خردل و نمك را در ظرف مناسبي بريزيد و مخلوط كنيد.
2.آنگاه مخلوط فراهم كرده را به مدت 3 ساعت در يخچال نگه داريد. حالا تكههاي مرغ را به سيخ بكشيد و در تابه يا گريل كباب را بپزيد.
3.اينك آن را همراه با بادمجان كبابی در ظرف مناسب پذيرائی قرار دهيد و در صورت دلخواه با كاهو و نخود فرنگی بيارائيد.
4.یادآوری: یاکی به معنی کباب کردن و توری به معنی پرنده، یکی از کبابهای اصیل ژاپنی است که معمولا بوسیله انواع پرندگان و البته غالبا با مرغ تهیه میشود.