0

طرز تهیه لازانیا بادمجان؛ غذایی مفید برای دستگاه گوارش

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

طرز تهیه لازانیا بادمجان؛ غذایی مفید برای دستگاه گوارش
جمعه 7 مهر 1396  8:28 PM

وب سایت آکاایران: فیبر موجود در بادمجان به هضم غذا و حفظ سلامت دستگاه گوارش کمک می‌کند همچنین کالری اندک و فاقد چربی، آن را به غذایی مناسب برای کاهش وزن تبدیل کرده است. 

 
 طرز تهیه لازانیا بادنجان ، غذایی برای حفظ سلامت دستگاه گوارش
 
 مواد لازم برائ ۴ تا ۶ نفر
 
  • بادمجان : یک عدد متوسط‌ (۵۰۰ گرم)
  • روغن زیتون : ۲ قاشق سوپخوری
  • قارچ ( ورقه شده )‌ : ۳۰۰ گرم
  • هویج: یک عدد بزرگ
  • آویشن تازه : یک قاشق چایخوری
  • رب‌گوجه‌فرنگی : ۴ قاشق سوپخوری
  • لازانیا (خشک ) :‌ ۵۰۰ گرم
  • پنیر پارمزان : یک پیمانه
  • نمک و فلفل : به مقدار لازم

طرز تهیه :
 
  1. بادنجان را به صورت نگینی خرد کنید.
  2. به آنها نمک بزنید و 15 دقیقه بگذارید بماند. سپس آنها را خشک کنید و در یک کاسه بریزید.
  3. 2 قاشق غذاخوری روغن به آن اضافه کنید. سپس درون ظرف فر که آن را با کاغذ روغنی پوشانده اید، بگذارید و حدود 20 دقیقه درون فر با حرارت 450 درجه فارنهایت قرار دهید.
  4. درون یک تابه باقی روغن را بریزید و آن را روی حرارت ملایم بگذارید.
  5. قارچ ورقه شده و هویج را که نگینی خرد کرده اید، درون روغن بریزید. کمی آنها را تفت دهید. سپس آویشن و ادویه غذا را اضافه کنید.
  6. وقتی قارچ و هویج کمی نرم شد، آنها را از روی حرارت بردارید.
  7. ظرف فر را چرب کنید.
  8. کمی رب به ته ظرف بمالید و یک ورقه لازانیا ته ظرف بگذارید.
  9. سپس یک لایه قارچ و هویج روی لازانیا بریزید و بعد کمی رب روی آنها بریزید.
  10. یک ورقه لازانیا روی آنها بگذارید و این بار یک لایه بادنجان روی آن بچینید.
  11. بعد روی آن رب و پنیر پارمزان بریزید.
  12. این لایه ها را تکرار کنید. روی آخرین لازانیا فقط رب و پنیر بریزید.
  13. روی ظرف را با فویل بپوشانید و آن را حدود 40 دقیقه در فر بگذارید. وقتی کاملا پخته شد. ظرف را از فر بیرون بیاورید. فویل روی ظرف را بردارید و 10 دقیقه دیگر آن را درون فر بگذارید تا طلایی شود. ظرف را از فر بیرون بیاورید و حدود 5 تا 10 دقیقه صبر کنید تا کمی سرد شود. سپس با تزئین دلخواه خود سرو کنید.

نقش بادمجان بر سلامت بدن

1 - فیبر موجود در آن به هضم غذا و حفظ سلامت دستگاه گوارش کمک می کند.
2 - کالری اندک و فاقد چربی، آن را به غذایی مناسب برای کاهش وزن تبدیل کرده است.
3 - مصرف بادمجان در افراد دیابتی به علت محتوای فیبر بالا و کربوهیدرات محلول اندک توصیه می شود.
4 - مصرف بادمجان در افراد مبتلا به نقرس توصیه نمی شود.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها