ماهنامه سفره ایرانی - راضیه عمادی: رول لازانیای سبزیجات یک نوع متفاوت از غذای محبوب لازانیا است که طرز تهیه آن را برایتان آورده ایم.
میزان سرو: 4 الی 6 نفر
مواد لازم:
- ورقه لازانیا: 6 عدد
- آب: به مقدار لازم
- نمک: 1 قاشق چای خوری
مواد لازم میانی:
- پنیر ریکوتا: 250 گرم
- پیازچه (خرد شده): 6 الی 7 عدد
- برگ جعفری و شبت (خرد شده): به مقدار لازم
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
مواد لازم سس:
- فلفل دلمه ای قرمز: 1 عدد
- بادنجان: 1 عدد
- پیاز (ریز خرد شده): 1 عدد
- سیر (ریز خرد شده): 2 حبه
- دارچین (پودر شده): به مقدار لازم
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
- روغن زیتون: یک دوم قاشق چای خوری
طرز تهیه:
1. ورقه های لازانیا را حدود 8 الی 10 دقیقه در آب جوش و نمک بپزید. سپس آنها را آبکش کنید و زیر آب سرد بگیرید. برای تهیه مواد میانی، پنیر ریکوتا، پیازچه، برگ جعفری و شبت خرد شده و نمک و فلفل سیاه را با هم به خوبی مخلوط کنید.
2. برای تهیه سس، فلفل دلمه ای قرمز و بادنجان را روی حرارت گاز زیاد در فر کباب کنید. سپس پوست آنها را جدا کرده و له کنید. پیاز، سیر ریز خرد شده، نمک، فلفل سیاه و دارچین را اضافه کنید. روغن زیتون را در ظرف مناسبی گرم کنید و این مخلوط را حدود 3 الی 4 دقیقه در آن تفت دهید. حدود 2 الی 3 قاشق سوپ خوری از مخلوط مواد میانی را روی هر یک از ورقه های لازانیا پخش کرده و رول کنید. سس را روی رول های لازانیا بریزید و آنها را با برگ جعفری تزئین و سرو کنید.