پاسخ به:دستور تهیه چند سوپ مناسب دوران بارداری
چهارشنبه 5 مهر 1396 5:41 PM
این سوپ مقوی، یك منبع غنی از نظر سلنیوم بوده و حاوی آهن میباشد.
هر دوی این مواد مغذی برای قبل از بارداری، حین بارداری و نیز دوران شیردهی اهمیت زیادی دارند.
این سوپ را میتوان در مرحله قبل از افزودن پاستا منجمد نمود. در این صورت هنگام مصرف، پاستا را زمان حرارت دادن مجدد بیفزایید.
عدس 75 گرم
قارچ خشك شده 15 گرم
روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری
هویج خرد شده 1 عدد
كرفس خرد شده 1 ساقه
پیاز خرد شده 1 عدد
سیر خرد شده 1 حبه
جعفری خرد شده و تازه به مقدار كم
فلفل قرمز تند، خرد شده (در صورت تمایل) به مقدار كم
عصاره سبزی 1/5 لیتر
كنسرو لوبیا قرمز، لوبیا سفید و نخود از هر كدام 150 گرم
نمك و فلفل سیاه به مقدار لازم
پاستای شكلدار 115 گرم
جعفری خرد شده برای تزیین به مقدار لازم
پنیر رنده شده برای سرو به مقدار لازم
عدس را در تابه متوسطی ریخته، 0.5 لیتر آب به آن بیفزایید و بر روی حرارت بالا، به جوش آورید.
سپس حرارت را كم كرده، بگذارید برای 20-15 دقیقه به آرامی بپزد.
گاهگاهی آن را هم بزنید. تا زمان نرم شدن عدس به پختن ادامه دهید.
در این ضمن، قارچ خشك را برای 20-15 دقیقه در200 میلیلیتر آب گرم خیس نمایید.
سپس آب عدس را خالی نموده، زیر آب سرد شستشو دهید.
قارچ را نیز از آب خارج نمایید، ولی آب آن را نگه دارید. آنگاه قارچ را پس از خرد كردن كنار بگذارید.
روغن را در تابه بزرگی حرارت دهید.
هویج، كرفس، پیاز، سیر، جعفری و فلفل را به آن بیفزایید و بر روی حرارت ملایم، برای 7-5 دقیقه بپزید و هم بزنید.
سپس عصاره سبزی، قارچ و آب محتوی آن را به تابه بیفزایید و به جوش آورید.
آنگاه لوبیا، نخود، عدس، نمك و فلفل را اضافه كنید.
در ظرف را بگذارید و برای 20 دقیقه به آرامی بجوشانید.
آنگاه پاستا را افزوده، سوپ را به جوش آورید.
آن را هم بزنید و بگذارید برای 8-7 دقیقه به آرامی بجوشد تا پاستا پخته شود.
سوپ را پس از آماده شدن در ظرف سرو ریخته، روی آن جعفری و پنیر بریزید و به صورت داغ میل نمایید.