آموزش طرز تهیه قیمه نثار
سه شنبه 28 شهریور 1396 2:13 PM
آموزش طرز تهیه قیمه نثار
مواد لازم قیمه نثار :
برنج : 700 گرم
گوشت راسته گوسفندی: 400 گرم
زرشك: 50 گرم
خلال پسته: 30 گرم
زعفران آب كرده : نصف پیمانه
پیاز : 70 گرم
روغن مایع : 100 گرم
شكر : یك قاشق سوپخوری
گلاب : یك قاشق چایخوری
زردچوبه: یك قاشق چایخوری
خلال نارنج: 50 گرم
نمك و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه قیمه نثار :
پیاز را به صورت خلالی خرد كرده و كمی در روغن تفت میدهیم، پس از اینكه پیازها طلایی شدند، گوشت را به تكههای مربع شكل خرد كرده و با پیاز سرخ میكنیم. نمك، فلفل و زردچوبه را نیز افزوده و با اضافه كردن مقداری آب به گوشت حرارت زیر آن را كم میكنیم تا گوشت پخته شود.
درون قابلمهای آب ریخته و پس از اینكه جوش آمد، برنج را كه از قبل به مدت دو ساعت خیس كردهایم درون آب جوش به مدت 10 دقیقه میجوشانیم و پس از اینكه كمی نرم شد، آن را آبكش كرده و به مدت یك ساعت میگذاریم تا برنج دم بكشد.
مقداری از برنج را با زعفران مخلوط كرده، زرشك را نیز در روغن كمی سرخ میكنیم. خلال پسته را با شكر مخلوط كرده و كمی تفت میدهیم. خلال نارنج را سه بار با آب گرم جوشانده تا تلخی آن كاملا گرفته شود، سپس با مقداری شكر و گلاب آن را مخلوط میكنیم تا كمی مزه شیرین بگیرد، بعد آنها را كمی در روغن تفت میدهیم.
برنج دم كشیده را درون یك دیس كشیده و روی آن گوشت ریخته و با نثار روی آن را تزیین میكنیم. در صورت دلخواه میتوانیم هویج را نیز رنده كرده و روی برنج بریزیم.