0

طرز تهیه حمص کلاسیک و حمص فلفل قرمز

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

طرز تهیه حمص کلاسیک و حمص فلفل قرمز
یک شنبه 26 شهریور 1396  11:42 PM

وب سایت روزیاتو: حمص یک پیش غذای عربی است که ماده اصلی آن را نخود تشکیل داده است. به همین خاطر خواص بسیاری دارد. در همین راستا، در ادامه دستور پخت دو طعم گوناگون از این غذا را انتخاب کرده ایم. برای یادگیری آن ها با ما همراه باشید.

 


مواد لازم
 
  •     ۴۰۰ گرم نخود پخته شده
  •     ۲ حبه سیر
  •     ¼ پیمانه سس تاهینی
  •     ۲ قاشق غذاخوری اب لیموترش
  •     ۱ قاشق چایخوری زیره
  •     ½ قاشق چایخوری پرک فلفل قرمز
  •     ½ قاشق چایخوری نمک
  •     ½ قاشق چایخوری فلفل سیاه
  •     ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  •     ۲ تا ۴ قاشق غذاخوری آب
  •     جعفری خرد شده
خوشمزه روز: حمص کلاسیک و حمص فلفل قرمز 

طرز تهیه

              1.  سیر، نخود، تاهینی، سس لیموترش و ادویه ها را درون غذاساز بریزید. هم بزنید تا نرم شوند.

              2. در طول مخلوط شدن، به تدریج روغن زیتون و آب را بیفزایید و هم بزنید تا نرم و خامه ای شود.

              3.  روی آن را با پرک فلفل قرمز و جعفری خرد شده تزئین کنید.

              4.  در آخر با روغن زیتون تزئین و سرو کنید.
 
 


حمص فلفل قرمز کبابی
 
مواد لازم
 
  •     ۲ عدد فلفل دلمه ای قرمز
  •     ۴۰۰ گرم نخود پخته شده
  •     ۱ حبه سیر
  •     ۳ قاشق غذاخوری سس تاهینی
  •     ۲ قاشق غذاخوری آب لیموترش
  •     ۱ قاشق چایخوری پاپریکای دودی
  •     ½ قاشق چایخوری پرک فلفل سیاه
  •     ½ قاشق چایخوری نمک
  •     ½ قاشق چایخوری فلفل سیاه
  •     ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
 خوشمزه روز: حمص کلاسیک و حمص فلفل قرمز
 
 
طرز تهیه
             
1.  فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.

   2. فلفل های دلمه ای را تمیز کرده و چهار قسمت کنید. سپس در سینی فر چیده و بپزید تا نرم و برشته شوند. پس از سرد شدن، پوست فلفل ها را بگیرید و درون غذاساز بریزید.

3.سیر، نخود، تاهینی، سس لیموترش و ادویه ها را نیز به آن ها اضافه کنید. هم بزنید تا نرم شوند.

4. در طول مخلوط شدن، به تدریج روغن زیتون و آب را بیفزایید و هم بزنید تا نرم و خامه ای شود.

5. روی آن را با فلفل دلمه ای و جعفری خرد شده تزئین کنید.

6. در آخر با روغن زیتون تزئین و سرو کنید.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها