0

متبل بادمجان، غذای خوشمزه‌ی لبنانی

 
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

متبل بادمجان، غذای خوشمزه‌ی لبنانی
چهارشنبه 22 شهریور 1396  10:31 AM

 

 تابناک باتو؛ بادمجان دارای خواص تغذیه‌ای بسیار مفید است. از ویتامین‌های موجود در بادمجان می‌توان به ویتامین‌های گروهB (مخصوصا  B1 و B6)، ویتامین A و C و مواد معدنی مختلف از جمله كلسیم، فسفر، مس، گوگرد، منیزیم، پتاسیم و آهن اشاره کرد. علاوه بر ویتامین‌ها و املاح یاد شده، بادمجان دارای خاصیت آنتی اکسیدانی فوق‌العاده‌ای است. این گیاه حاوی فیبر بالایی است از این رو برای درمان یبوست و کاهش کلسترول مفید است.

امروز تصمیم داریم شما را با روش پخت متبل بادمجان، یک غذای خوشمزه‌ی لبنانی، آشنا کنیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت این خوراک خوشمزه، با ما همراه باشید.

 

متبل بادمجان، غذای خوشمزه‌ی لبنانی

 

مواد لازم:

 

بادمجان: 2 عدد

آبلیمو: 5 قاشق غذاخوری

سیر رنده شده: یک حبه

آرد: سه قاشق غذاخوری

نمک: یک قاشق چایخوری

روغن زیتون: دو قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه:

 

بادمجان‌ها را پوست گرفته و از طول برش می‌دهیم. سینی فر را چرب کرده و بادمجان‌ها را کف آن می‌چینیم سپس سینی را داخل فری با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد به مدت حدود 50 دقیقه قرار می‌دهیم تا خوب پخته شده و له شوند.

 

بادمجان‌های پخته شده را خوب له می‌کنیم سپس آبلیمو، سیر رنده شده، آرد، روغن زیتون و نمک را به آن اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم.

 

متبل بادمجان آماده است؛ آن را در ظرف سرو غذا ریخته و به دلخواه تزیین می‌کنیم.

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها