0

دسرپای سیب گل رز

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

دسرپای سیب گل رز
چهارشنبه 22 شهریور 1396  9:49 AM

دسرپای سیب گل رزمواد لازم

* خمیر پای ۲۵۰ گرم
(قبلا دستور آن داده شده است)
* سیب قرمز دوعدد
* شکر   سه قاشق غذاخوری
* پودر شکر  برای تزیین
* آب  به مقدار لازم
 
 
روش تهیه
 
*سیب ها را به ضخامت دو میلی متر  برش بزنید.
 
* ۲۰۰  میلی لیتر آب را در قابلمه ای بریزید و بگذارید به جوش آید .شکر و برش های سیب را اضافه کنید . بگذارید 3-2 دقیقه بجوشد.سپس با استفاده از آبکش ،آب آن را خالی کنید .سپس خمیر را به ضخامت یک تا دو میلی متر باز کنید و به شکل نوارهایی باپهنای ۳ سانتی متر و طول ۲۵ تا ۳۰ سانتی متر ببرید .
 
* پنج تکه سیب را روی نوار خمیر قرار دهید تا گل رز زیبایی تشکیل شود.رز  را روی سینی فر که از قبل کاغذ گذاشته اید و چرب کرده اید ، قرار دهید .فر را با حرارت ۲۰۰ درجه  از قبل گرم کنید. مدت زمان پخت ۳۰ دقیقه است. وقتی کاملا خنک شد روی آن پودر شکر بریزید.

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها