0

نقش ازدواج در کاهش عمر انتظار!

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

نقش ازدواج در کاهش عمر انتظار!
شنبه 18 شهریور 1396  9:07 PM

شبستان: برای داشتن نسل سالم باید ازدواج ها و پیوندها با ارزش های اصیل اسلامی منطبق باشد. اگر خانواده احیاء شود نسل سالم نیز احیاء می شود و اگر نسلی سالم به جامعه ورود کند، بی تردید جامعه را به سمت ظهور برده و این فاصله را کم می کند.
نقش ازدواج در کاهش عمر انتظار!
 

 

حجت الاسلام سیداحمد موسوی، مدیر گروه پژوهشی قرآن مرکز تخصصی مهدویت در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در رابطه با مولفه های «ازدواج مهدوی» اظهار کرد: سالروز ازدواج امیرالمومنین علی علیه السلام و دختر پیامبر گرامی اسلام صل الله علیه وآله منشأ خیرات و برکات فراوانی است. این ازدواج با شاخص‌های ویژه ای رخ داد و در آن چند نکته قابل توجه است؛ از جمله اینکه عروس و داماد کفو هم هستند. هر دو وصله هم اند؛ چه به لحاظ فرهنگی، چه به لحاظ خانواده و موقعیت اجتماعی و چه از نظر فضایل اخلاقی. جالب است بدانید که در این ازدواج دختر حق رای داشت اینگونه نبود که چون پیامبر صل الله علیه وآله حکیم ترین فرد عالم است خود تصمیم بگیرند بلکه حضرت رسول(ص) از شخص حضرت زهرای اطهر سلام الله علیها در این رابطه نظر خواستند.

 

وی افزود: از نکات بسیار قابل توجه در این پیوند این است که رسول خدا صل الله علیه وآله از امیرالمومنین علیه السلام سوال کردند که شما چه چیزی دارید؟ ایشان عرض کردند: شمشیر و زره ای دارم. رسول خدا(ص) فرمودند: شمشیر اسباب جهاد است و برای مسلمان رزمنده لازم و ضروری است، بنابراین زره فروخته و با پول آن وسایل زندگی خریداری شدد. به عبارت دیگر می بینیم که پیامبر(ص) واقعیت های زندگی را در نظر می گیرند و اعداد و ارقام ِتوهمی و مجالس و مراسم و شرایط آنچنانی در کار نیست، این ازدواج کاملا آسان انجام شد، با اینکه مراسم عروسی دختر شخص اول جامعه اسلامی بود و عموم مردم مدینه در این مراسم حضور داشتند اما در نهایت سادگی و بسیار آسان برپا شد.

 

این کارشناس مهدوی تصریح کرد: در چنین روزی بیت و خانواده مبارک امیرالمومنین علیه السلام شکل گرفت. توجه داشته باشیم که «بیت» (آنچه که امروز از آن به عنوان خانواده تعبیر می‌کنیم) منشاء برکات است. هر جا خانواد‌ه ای وجود داشته باشد برکات از آن حاصل می شود و هر جا خانواده از دست رفت بی برکتی و آسیب ها از همین نقطه اتفاق می افتد. لذا دشمنان نیز از همان روز وقتی می خواستند در مدینه النبی(ص) انحرافی ایجاد کنند متوجه شدند که تا زمانی که بیت پیامبر(ص) پایدار است و تا وقتی بیت امیرالمومنین علیه السلام و حضرت زهرا سلام الله علیها پابرجا باشد مقاصد آنها پیش نمی رود به همین دلیل تصمیم به انهدام آن گرفتند.

 

وی ادامه داد: امروز نیز دشمنان همین شیوه را دنبال می کنند، یعنی برای انهدام خانواده های ما تلاش می کنند چون اگر خانواده داشته باشیم از خانواده، نسل سالم پدید می آید.

 

حجت الاسلام موسوی ادامه داد: این موضوع همیشه باید مدنظر باشد که در فضای خانواده هم نسل پدید می آید و تولید نسل می شود و هم نسل سالم و تربیت شده شکل می گیرد و این برای دشمن قابل قبول نیست، چراکه جبهه یاری امام زمان(عج) اینگونه تقویت می شود.

 

وی در ادامه با اشاره به وجود سختی های فراوان در زندگی امیرالمومنین (ع) و حضرت زهرا (س) گفت: در خانواده امیرالمومنین (ع) مشکلات وجود داشت حتی گاهی نان برای خوردن وجود نداشت. بخصوص اینکه امیرالمومنین(ع) مرتب از ناحیه پیامبر(ص) مامور به انجام ماموریت های ویژه می شدند و خیلی وقت ها، ایام جنگ بود و حضرت(ع) در کنار خانواده نبودند بنابراین، سختی در این خانواده زیاد بود اما در عین حال این خانواده در کنار هم شاد هستند چیزی که امروز دقیقا برعکس آن رخ داده است.

 

کارشناس مباحث مهدوی بیان کرد: امروز خانواده هایی را می بینیم که امکانات رفاهی در آنها فراهم است اما میان اعضای خانواده فاصله وجود دارد و این فاصله، خانواده‌ها را تضعیف می کند.

 

حجت الاسلام موسوی یادآور شد: جامعه‌ای که در آن خانواده نباشد نمی تواند به سمت ظهور حرکت کند، چون نسل امروز و منتظر زمینه‌ساز ظهور باید در خانواده‌ها شکل بگیرد. وقتی فضای خانواده سالم باشد هم تربیت فرزند آن سالم است هم همسایه‌داری او سالم است و هم فضای علمی آن سالم باقی می ماند. وقتی از خانواده سخن می گوییم توجه داشته باشیم که بنای خانواده با ازدواج است، نمی توان 20 سال بعد از ازدواج را در نظر گرفت بلکه خانواده از همان روز اول با یک ازدواج سالم بنیان نهاده می شود. اگر ازدواج ها سالم شد می توان امیدوار بود که زن و شوهرهای سالم در جامعه داشته باشیم و وجود زن و شوهر سالم، پدر و مادرهای سالمی را به جامعه تحویل می دهد و از پدر و مادر سالم، فرزند سالم و صالح تربیت می شود.

 

مدیر گروه پژوهشی قرآن مرکز مهدویت تاکید کرد: نمی توان توقع داشت از ازدواج هایی که به شکل ناسالم برگزار می شود یا ازدواج هایی که با شاخص های غیرارزشی و برگرفته از تعالیم و فرهنگ غربی صورت می گیرد فرزند سالم به وجود بیاید، فرزندی که در آینده سرباز امام زمان (ع) باشد!.

 

وی تاکید کرد: برای داشتن یک نسل سالم باید ازدواج ها و پیوندها با ارزش های اصیل اسلامی منطبق باشد. چرا که اگر خانواده احیا شود نسل سالم نیز احیا می شود و اگر نسلی سالم به جامعه ورود پیدا کند بی تردید جامعه را به سمت ظهور برده و این فاصله را کم می کند.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها