پاسخ به:زنگ انشا(امتیاز ویژه)
سه شنبه 28 شهریور 1396 7:38 AM
باسلام،
درسته که این زنگ انشا است اما قصد دارم از تکراری نویسی خودداری کنم. داستان امسال تابستان من هم جالب بود. امسال اولین سالی بود که سر یک کار مشخص بودم و بایستی کارها را منظم پیش می بردم. نه اینکه قبلا اینجوری نبودم اما اینبار جدی تر بود. امسال در قالب همین کارم تونستم پذیرش یک مقاله را برای خارج از کشور بگیرم و برای همین حدود یک هفته به سفری تفریحی علمی رفتم. از طرف دیگر، به خاطر مشکلات مختلف از جمله خانوادگی و اقتصادی ناچار به فروش ماشین پدر مرحومم شدیم. چقدر خاطرات از این ماشین (پیکان 81 سفید یخچالی) داشتم. چه تابستان های خوبی را با آن گذراندیم و چه خاطراتی ....
خوب برگردیم سر داستان تابستان امسال. امسال قصد داشتم تا با ارائه یک پیشنهاد پروژه ای را با حمایت یکی از نهادهای دولتی در قالب دانشگاه انجام دهم. همه موافقت ها نیز حاصل شده بود که بعد از کلی تلاش و سوال و جواب و داوری، اعلام شد که طرح شما در اولویت کارگروه تخصصی هست اما در اولویت حمایت مالی نیست!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا اگر کسی متوجه این جمله می شود به من هم حالی کند یعنی چه؟؟؟
به قول حاج آقای پیش نماز مسجد، بماند. امسال تابستان نیز مثل برق و باد گذشت و انگار نه انگار که تابستانی بوده است. خدا کند که عمرمان به بطالت نگذرد و کسی نیز باعث اتلاف آن نشود.
ان شاءالله.
این انشاء را با شعر زیر به پایان می برم:
لحظه ها می گذرد
آنچه بگذشت ، نمی آید باز
قصه ای هست که هرگز دیگر
نتواند شد آغاز… (سهراب سپهری)