0

زنگ انشا(امتیاز ویژه)

lotfi64431
lotfi64431
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1527

پاسخ به:زنگ انشا(امتیاز ویژه)
پنج شنبه 23 شهریور 1396  4:03 PM

سلام علیکم

تابستان من با ببرنامه ریزی قبلی شروع شد به این ترتیب که تصمیم گرفتم به سفر خارج از کشور بروم برای دیدن پسرم و برادران و بقیه وابستگان بعد از کلی دوندگی برای گرفتن ویزا و تکمیل مدارک مورد نیاز بالاخره موفق شدم ویزا کسب کنم و در تیر ماه راهی آلمان شدم هفته اول ورودم مصادف شد با سرماخوردگی شدید که در رختخواب بمدت یکهفته بستری شدم چون هوای آنجا خیلی سرد بود و مرتب باران می بارید هفته دوم  به شهری که چند تا از برادران  و وابستگان بودندن رفتم و یکهفته آنحا ماندم و بعد به شهر دیگر رفتم برای دیدن برادر دیگر و وابستگان دیگر خیلی هم با دیدن همه آنها خوشحال شدم آنها هم خیلی خوشحال شدند هفته سوم  دوبارن برگشتم به شهری که پسرم زندگی میکرد چند روز ماندم و خبر رسید که مادرم سخت بیمار است و حالش وخیم خلاصه خیلی ناراحت شدم و تصمیم کرفتم که برگردم ولی اطلاع دادند که مادرم کمی بهبودن پیدا کرد و خلاصه من بمدت دو ماه در آلمان ماندم . هم سفر خوبی بود چون دیدارها تازه شد و هم از اینکه از مادرم دور بودم خیلی ناراحت بودم .

تشکرات از این پست
r_hasti_r mohammad_khoshghamat nargesza mty1378 salma57 mehdi0014 fsmuosavi amirali123 mosabeghat_ravabet ravabet_rasekhoon niny200527
دسترسی سریع به انجمن ها