طرز تهیه دلمه قارچ و سیب زمینی
پنج شنبه 16 شهریور 1396 9:05 AM
میزان سرو: 4 الی 6 نفر
مواد لازم برای دلمه قارچ و سیب زمینی :
سیب زمینی | 1 کیلوگرم |
تخم مرغ | 1 عدد |
آرد | یک دوم پیمانه |
نمک | به مقدار لازم |
فلفل سیاه (پودر شده) | 1 قاشق چایخوری |
زردچوبه | به مقدار لازم |
روغن | به مقدار لازم |
مواد میانی دلمه قارچ و سیب زمینی :
قارچ (خرد شده) | 300 گرم |
روغن | 3 قاشق سوپخوری |
پیاز (ریز خرد شده) | 1 عدد |
شبت (خرد شده) | به مقدار لازم |
نمک | به مقدار لازم |
فلفل سیاه (پودر شده) | به مقدار لازم |
طرز تهیه دلمه قارچ و سیب زمینی :
ابتدا برای تهیه مواد میانی، روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و پیاز ریز خرد شده را در آن تفت دهید تا تغییر رنگ دهد. قارچ را اضافه کرده و تفت دهید تا آب قارچ بخار شود. نمک، فلفل سیاه و مقداری شبت خرد شده اضافه و مخلوط کنید.
سیب زمینی ها را در آب بپزید، سپس پوست آنها را بگیرید، له کنید.
تخم مرغ، آرد، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه و مخلوط کنید. گلوله هایی از مخلوط به دست آمده جدا کنید و وسط هر یک مقداری از مواد میانی قرار دهید و دوباره آنها را ببندید آنها را کف دست خود کمی پهن کرده و سپس در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند. سپس سرو کنید.
منبع : kermany.com