مواد لازم
آرد - یک پیمانه
نخود سبز آب پز و له شده - نصف پیمانه
لوبیا سبز آب پز و ریز خرد شده - نصف پیمانه
برنج نیم پخته - نصف پیمانه
فلفل سبز ریز خرد شده – دو عدد
آب لیمو - دوقاشق مرباخوری
شکر - یک قاشق مرباخوری
زنیان - یک قاشق مرباخوری
روغن - نصف قاشق مرباخوری
نمک و فلفل - به میزان کافی
روغن - برای سرخ کردن
روش تهیه
* آرد را با کمی آب ولرم مخلوط کنید تا خمیری نرم به دست بیاید. خمیر را به مدت ۱۵ دقیقه کنار بگذارید.
* در ماهیتابه ای، یک قاشق مرباخوری روغن بریزید و دانه های زنیان را در آن تفت دهید، سپس لوبیا سبز و نخود را اضافه کنید و کمی تفت دهید.
* در این مرحله آب لیمو، شکر، فلفل سبز، نمک و فلفل و برنج را نیز اضافه کنید و به مدت ۳تا۴ دقیقه تفت دهید،سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود.
* با کمی آرد و آب، مایه ای به غلظت خامه برای چسباندن لبه های خمیر تهیه کنید و کنار بگذارید.سپس از خمیر به دست آمده، ۸تا ۱۰ نان گرد و نازک تهیه کنید.
* درصورت تمایل هر کدام از نان ها را به صورت قیف تا کنید در انتهای آن کمی مایه بریزید و تا بزنید، داخل آن را با مواد پر کنید و لبه آن را ببندید، سپس آن را در روغن داغ سرخ و با سس دلخواه سرو کنید.
(می توانید از نان لواش هم استفاه کنید که ما پیشنهاد نمی کنیم.)