طرز تهیه هواری میگو
چهارشنبه 15 شهریور 1396 8:29 AM
مواد لازم برای هواری میگو :
میگو | 200 گرم |
برنج | 3 پیمانه |
سیر | 3 تا 4 حبه |
پیاز متوسط | یک عدد |
گوجه | 4 عدد |
سبزی ماهی (گشنیز و شنبليه به نسبت یک به پنج برای یک کیلو گشنیز دویست گرم شنبلیله) | 100 گرم |
طرز تهیه هواری میگو :
سبزی خرد شده را داخل روغن تفت بدهید حدود پنج دقیقه بعد سیر و پیاز را که ميکس کردید یا رنده کرديد را به سبزی اضافه کنید با هم تفت بدهید حدود یکی دو دقیقه کافی است ادویه ها را اضافه کنید فلفل و زردچوبه و تخم گشنيز را اضافه کنید و تفت بدهید میگو پاک شده را اضافه کنید وقتی میگو جمع شد گوجه رنده شده را اضافه کنید و بگذاريد آب آن کشیده شود بعد برنج را با کمی آب و نمک به آن اضافه کنید وقتی که آب برنج تمام شد بگذاريد دم بکشد.
* می توانید به جای گوجه رب بزنید.