میگو پفکی
سه شنبه 14 شهریور 1396 11:01 AM
میگو غذایی است که با ذائقه هر کسی جور نیست ولی می توان آنرا به سبک های متفاوت سرو کرد تا کمی طعم اصلی آنرا دور کرد .
باید بدانید که میگو دارای ویتامین A، D و B12 و به رفع کم خونی کمک می کند.
در ضمن میگو سرشار از اسید های چرب امگا 3 است .
مواد لازم میگو پفکی :
طرز تهیه میگو پفکی :
طبق معمول ابتدا میگو را تمیز کنید و آنرا پوست کنده و خوب بشویید .
حالا پیاز را رنده کنید و آبش را گرفته و میگو ها را درون آب پیاز بریزید .
مرحله بعد باید آبلیمو و فلفل را اضافه کنید و با هم مخلوط کنید .
روی میگو را بپوشانید و یک ساعت داخل یخچال قرار دهید .
سس میگو را هم می توانید به سادگی تهیه کنید .
آرد ، تخم مرغ، زعفران ، ماست ،بیکینگ پودر و نمک را مخلوط کنید.
پس از مدتی میگوها را از آب پیاز خارج کنید و داخل مایعی که درست کردید بریزید .
مدت نیمساعت آنرا داخل یخچال قرار دهید .
یک ظرف نچسب و مناسب را روی اجاق گاز قراردهید و داخل آن روغن ریخته و بگذارید تا داغ شود.
حتما ظرف کوچک انتخاب کنید تا روغن روی میگوها را بپوشاند .
پس از اینکه روغن داغ شد حرارت را کم کنید و میگوها را تک تک و آرام داخل روغن بریزید .
وقتی میگو طلایی شد آنرا برگردانید تا حسابی پفکی شود .
ظرف میگو را با برش لیمو و جعفری تزئین کنید .