0

فراخوان اولیه ی اتاق فکر راسخونی ها با حضور حداکثری کاربران عزیز راسخون

salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

پاسخ به:فراخوان اولیه ی اتاق فکر راسخونی ها با حضور حداکثری کاربران عزیز راسخون
دوشنبه 6 شهریور 1396  7:23 PM

نقل قول rasekhoon-developer
نقل قول salma57

ارتباط مدیران تالارها با کاربران کمتر شده!

ارتباط مسئولین با مدیران و‌کاربران هم خیلی کم شده. 

نظر دادن و تشکر زدن به پست ها کمتر شده!

در عوض حضور مولتی ها و‌نجومی کاران پر رنگ تر از قبل شده.

انگیزه خیلی از مدیران و‌کاربران فعال انجمن هم به دست واحد محترم فنی به فنا رفته....  

با سلام و عرض ادب

صرفا جهت اطلاع، اگر لطف کنید و  دلیل به فنا رفتن انگیزه خیلی از مدیران و‌کاربران فعال انجمن به دست واحد فنی رو  بیان کنید، ممنون میشم.

سلام و عرض ادب

الان نیستن اعلام کنند. ولی زمانی که هر پیشنهاد و‌انتقادی به برنامه نویسی سایت میشد به زمان به زودی و زمان برنامه نویسی سایت جدید موکول شد و این پاسخ ها تکرار شد، چند نفری از فعالین ترجیح دادند زمان فعالیتشون رو به همان زمان به زودی موکول کنند.

چهار سال برای برنامه نویسی یک سایت زمان کمی نیست. من یادمه زمان آقای کیانی، ایشون از پیشرفت کار خبر می دادند!

وعده و‌وعیدهای واحد فنی باعث شده بود در یک بازه زمانی همه پاسخ های مسئولین به درخواست ها این بود که واحد فنی به دلیل مشغول شدن به برنامه نویسی سایت جدید، روی این سایت تغییری نمی دهند.

این شد که بعضی درخواست های ما که بعضا کاربردی و‌ضروری بود تکرار شد و این به زودی واحد فنی پس از چهار سال هنوز نرسیده!

الان دیگه  این گزینه ی« به زودی » اینقدر بعید و غیر قابل دسترس شده که دیگه کسی اسمی از رونمایی سایت جدید با امکانات ویژه نمیاره. نه کاربر و نه مسئول. اینم به لطف واحد فنی هست. می تونم بگم الان هم کاربران و هم مسئولان از خیر و شر سایت جدید گذشتند! 

درخواست آپلودسنتر مخصوص کاربران سایت یکی از موارد درخواستی بود! 

الان پست هایی که این موضوع (اعتراض به عملکرد واحد فنی و عدم فعالیت بخاطر این موضوع) رو بیان کردند در دسترس من نیست (اگه پست های یک‌کاربر رو یک جا می دیدم راحت تر بود برام). پیدا کردم حتما آدرس میدم

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

تشکرات از این پست
mty1378 ehsan007060 shayesteh2000 farshon ravabet_rasekhoon rasekhoon_m khodaeem1 nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها