پاسخ به:فراخوان اولیه ی اتاق فکر راسخونی ها با حضور حداکثری کاربران عزیز راسخون
پنج شنبه 2 شهریور 1396 11:43 AM
ببخشید یه چیزی دیگه :
چرا راسخون برا دانشگاه.دانشجو و کنکور یه عنوان و تالار کلی داره ؟!!ولی حوزه های علمیه باید زیر تالار باشن و جزیی از تالار دین پژوهی ؟!!!
این تالار هم دومین تالار مورد نظر حقیر بوده که خروجی خوبی ندارد.....بهتر است جهت خروجی تالار به تعداد کاربران مشارکت کننده و معرفی برترین تالارها در برترین های سه ماهه مراجعه نمایید..اونجا مشخص می شود کدام تالار ضعف نسبی داشته و دارد...قاعدتا این تالار هم باید زیر تالارشود..
اما اینکه چرا حوزه های علمیه زیر تالار ندارد ..شما همین الان به این تالار و خروجی های آن نگاه کنید..ببنید آیا می توانیم یک تالار مستقل از حوزه درست کنیم یا نه..در صورتی که بتوانیم باید چه زیر تالارهایی را در نظر بگیریم که بروز و کارامد باشند...
نه حاج آقا.اینی که گفتم منظورم این نبود حوزه های علمیه هم تالار جدا بشن.گفتم حوزه و دانشگاه فرقی با هم ندارن!چرا این بشه تالار اون بشه زیر تالار!
مثلن اگه به نظر من بود من یه عنوان کلی برا این دوتا میزاشتم....مثلن عنوان کلی رو میزاشتم:علم و دانش بعد حوزه رو یه زیر تالار میکردم دانشگاه رو یه زیر تالار دیگه....
بعد میومدم عنوان تالار علم و دانش رو عوض میکردم مثلن میزاشتم :مطالب علمی ,عمومی....
بعد عنوان کلی تالار مطالب عمومی رو هم بر میداشتم میزاشتم همون گفتگوی آزاد
ببخشید.....دیگه یهو فوران کرد..........