0

طرز تهیه دسر پرتقالی مکزیکی

 
fatemehza
fatemehza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1393 
تعداد پست ها : 3415
محل سکونت : اصفهان

طرز تهیه دسر پرتقالی مکزیکی
شنبه 28 مرداد 1396  1:23 AM

 

طرز تهیه دسر پرتقالی مکزیکی

 
 
طرز تهیه دسر پرتقالی مکزیکی

طرز تهیه دسر پرتقالی مکزیکی

 

همانطور که از تیتر معلوم است، این دسر مکزیکی است و اتفاقا بسیار هم خوشمزه است. حتما آن را در خانه تهیه و میل کنید.

 

مواد لازم

 

  • 110 گرم پنیر خامه‌ای
  • 4 عدد تخم‌مرغ
  • 3 عدد زرده تخم‌مرغ
  • 400 گرم شیر شیرین
  • 350 گرم شیر تغلیظ شده
  • یک قاشق چایخوری وانیل
  • ¼ قاشق چایخوری نمک
  • 1/3 پیمانه مارمالاد پرتقال
  • یک عدد پرتقال خرد شده
  • پودر قند

 

طرز تهیه

 

  1. فر را با دمای 325 درجه فارنهایت گرم کنید. در یک کاسه بزرگ، پنیر خامه‌ای را با هم‌زن برقی هم بزنید تا نرم شود. تخم‌مرغ و زرده تخم‌مرغ را یک‌به‌یک اضافه کنید و هم بزنید. شیر، شیر تغلیظ شده، وانیل و نمک را اضافه کنید و هم بزنید.
  2. درون قالب‌های کوچک مواد را بریزید و قالب‌ها را در یک تابه که کمی آب جوش در خود دارد بچینید و در فر قرار دهید. آنها را 30 تا 45 دقیقه بپزید تا سطحشان کمی طلایی شوند و وقتی چاقو در وسط آنها می‌زنید، به چاقو نچسبد.
  3. از فر و از قالب خارج کنید. به مدت 2 تا 24 ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شوند.
  4. برای سرو، روی آنها مارمالاد پرتقال و خود پرتقال قرار دهید و در صورت تمایل، می‌توانید پودر قند هم بپاشید.

 

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها