کیک فندق کاراملی
چهارشنبه 25 مرداد 1396 12:21 PM
مواد لازم
آرد دو پیمانه
شکر یک پیمانه
روغن مایع یک دوم پیمانه
شیر یک دوم پیمانه
تخم مرغ سه عدد
پودر فندق یک دوم پیمانه
جوز هندی رنده شده یک سوم قاشق چای خوری
بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
نمک کمی
مواد لازم برای سس کارامل :
شکر یک پیمانه
خامه صبحانه یک دوم پیمانه
فندق تست شده یک سوم پیمانه
روش تهیه
* فر را روی ۱۸۰ درجه روشن می کنیم .تمام مواد کیک را نیم ساعت زودتر از یخچال خارج می کنیم تا با محیط هم دما شود.قالب راچرب می کنیم.
* تخم مرغ را با شکر با دور تند همزن پنج دقیقه هم می زنیم تا حجم بگیردو کش دار شود.روغن و شیررا اضافه می کنیم و باز دو دقیقه هم می زنیم.
* آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم الک وکم کم به مواد تخم مرغ اضافه می کنیم و با لیسک دورانی هم می زنیم. در آخر پودر فندق و جوز هندی را که بهتر است تست شده باشد، اضافه می کنیم.مواد که یکدست شد، داخل قالب می ریزیم.
* یک سوم از سطح قالب باید خالی بماند .قالب را داخل فر داغ شده در طبقه وسط قرار می دهیم و بعد از ۳۵ تا ۴۵ دقیقه از فر در می آوریم .
* شکر را داخل تابه پهن می کنیم .به هیچ وجه با قاشق هم نمی زنیم.
* بعد از مدتی شکر آرام شروع به ذوب شدن می کند، فقط تابه را حرکت می دهیم تا شکر یکدست آب شود.وقتی رنگ کاراملی گرفت ، خامه را اضافه می کنیم و با همزن دستی خوب هم می زنیم تا یک سس خوش رنگ به دست بیاید. سپس از روی حرارت برمی داریم. نیمی از فندق تست شده را اضافه می کنیم و سس که خنک شد، روی کیک می ریزیم و بقیه فندق را روی کیک پخش می کنیم.
روش تُست کردن فندق :
تابه را روی حرارت بگذارید و فندق خام را داخلش پهن کنید .گاهی تابه را تکان دهید تا فندق یکدست تست شود.
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست