رسپی مفید برای بارداری- رول اسفناج
چهارشنبه 25 مرداد 1396 9:52 AM
اسفناج برای همه خوب است بخصوص برای خانمهای باردار! این دستور غذا، با برگ اسفناج، دارای ویتامین A، است که باعث افزایش سیستم ایمنی بدن شده ، بینایی را بهبود می بخشد و پوست مادر و نوزاد را تغذیه میکند
زمان آماده سازی: ۱۰ دقیقه
زمان پخت: ۲۰ دقیقه
۶ نفر
مواد لازم:
• ۱۸ اسفناج برگ درشت
• ۱ ۳/۴ فنجان سس سفید، طبق دستور زیر
• ۳ قاشق غذاخوری پنیر رنده شده معمولی
مواد داخلی:
• پنیر معمولی ۱ فنجان مکعب خرد شده
• ۱/۲ فنجان ذرت شیرین، آب پز
• ۲ قاشق غذاخوری پیاز خرد شده
• ۱ عدد فلفل سبز، ریز خرد شده
• ۱ قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده
• ۱/۴ فنجان سس سفید
• ۱ قاشق غذاخوری کره
• نمک
برای سس سفید ( ۲ فنجان)
• ۲ قاشق غذاخوری آرد ساده
• ۱ ۱/۲ فنجان شیر
• ۲ قاشق غذاخوری کره
• نمک
طرز تهیه سس سفید
• کره را در ماهی تابه ذوب کرده، آرد را اضافه کرده در حرارت کم مرتب هم میزنیم تای بوی خامی آرد گرفته شود
• شیر و ½ فنجان آب را به تدریج ریخته تا سس غلیظ شود و هم میزنیم
• نمک و فلفل می ریزیم
طرز تهیه:
• کره را در ماهی تابه، ریخته پیاز سرخ شده می ریزیم
• فلفل سبز را هم مقدار خیلی کم تفت داده
• پنیر، ذرت، گشنیز، سس سفید و نمک ریخته دو دقیقه حرارت می دهیم
•
• برگ اسفناج رابا این مواد پر میکنیم و هر برگ را رول می کنیم
• بر روی سینی فر چرب شده می ریزیم رویش یک فنجان سس سفید می ریزیم سپس پنیر می ریزیم
• در فر از قبل گرم شده در ۱۸۰ درجه به مدت ۱۰ دقیقه.
• گرم سرو کنید