کباب دیگی در فر
چهارشنبه 25 مرداد 1396 9:30 AM
طرز تهیه کباب دیگی در فر
مواد لازم کباب دیگی در فر :
گوشت چرخ کرده | 400 گرم |
پودر نان خشک | 2 قاشق سوپخوری |
پیاز رنده شده | یک عدد |
سیر | دو حبه |
فلفل سیاه،نمک،پودر زیره سبز | مقداری |
جعفری خرد شده | دو قاشق غذاخوری |
آب لیموترش | یک قاشق چایخوری |
آب | یک سوم پیمانه |
سیب زمینی | دو عدد |
رب گوجه فرنگی | دو قاشق |
آب | 1/2 پیمانه |
مرزه برای تزیین | مقداری |
طرز تهیه کباب دیگی در فر :
گوشت را با پیاز و سیر و ادویه ها و پودر نان و آب و آب لیمو ترش و جعفری خوب مخلوط می کنیم و حدود ده دقیقه ورز می دهیم. از مواد به اندازه گردو برمی داریم و در دست شکل می دهیم و داخل ظرف فر می چینیم و به مدت نیم ساعت داخل یخچال استراحت می دهیم.
سیب زمینی ها را حلقه می کنیم و روی کباب ها می چینیم.
آب و رب را مخلوط می کنیم و روی کباب و سیب زمینی می ریزیم. روی ظرف را فویل می کشیم به مدت 30 تا 45 دقیقه با دمای 180درجه سانتیگراد می گذاریم بپزد. بعد فویل را برمی داریم و اجازه می دهیم حدود یک ربع دیگر بپزد تا سرخ شود و در آخر یک مقدار مرزه روی کباب ها می ریزیم. نوش جان