پاستا اسفناج و پنیر چدار، یک شام تابستانی نیم ساعته
دوشنبه 23 مرداد 1396 5:43 PM
پاستا یکی از خوشمزه ترین غذاهایی است که در همه سنین طرفداران خودش را دارد. پاستا اسفناج با پنیر چدار یکی از غذاهایی که در عرض نیم ساعت می توانید با پاستا درست کنید.
پاستا صدفی : یک بسته
کره : 1 قاشق غذاخوری
آرد : 2 قاشق غذاخوری
شیر : یک و یک چهارم سی سی
سس خردل : 1 قاشق غذاخوری
جوز هندی : 1/8 قاشق چایخوری
فلفل : به مقدار کم
پنیر چدار رنده شده : 1 و ½ فنجان
اسفناج خرد شده ریز : 1 دسته
پاستا را طبق معمول آبکشی کنید.
تابه را روی حرارت متوسط قرار داده و کره را آب کنید.
اسفناج را کمی تفت دهید.
آرد را اضافه کنید و به مدت 2 دقیقه هم بزنید.
شیر را به آرامی اضافه کنید و هم بزنید تا حالت خمیری شود.
سس خردل، پاستا آبکشی شده، نمک، فلفل را با هم مخلوط کنید.سپس مخلوط آرد و شیر را اضافه کنید.
کف ظرف را کمی چرب کرده و این مخلوط را داخل ظرف بریزید.
پنیر چدار را روی این مخلوط ریخته و برای 4 دقیقه درون فر مایکروویو قرار دهید تا طلایی شود.
تهیه و ترجمه : گروه سیمرغ