0

گاناش شکلاتی

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

گاناش شکلاتی
چهارشنبه 18 مرداد 1396  9:47 AM

گاناش شکلاتیمواد لازم

 

شکلات چیپسی  200 گرم
خامه   نصف لیوان
پودر قند  دو  قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ  یک عدد
اسانس وانیل   چند قطره
پودر قهوه فوری   یک قاشق چای خوری

 


روش تهیه
* پودر قند ، زرده تخم مرغ و اسانس وانیل را داخل کاسه ای بریزید و با همزن هم بزنید تا نرم شود.


* خامه را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید ، هم بزنید تا خامه شروع به حباب زدن کند. سپس از روی حرارت بردارید ( دقت کنید که خامه نجوشد ) ، شکلات های چیپسی و پودر قهوه فوری را به خامه اضافه و به آرامی مخلوط کنید تا شکلات در خامه ذوب شود.


* مخلوط زرده تخم مرغ و پودر قند را به خامه شکلاتی اضافه کنید و حدود یک دقیقه هم بزنید سپس آن را کنار بگذارید تا گاناش سرد شود.


نکته
گاناش سسی برای پوشش کیک است ، می توانید آن را پس از این که سرد شد مستقیم روی کیک بریزید اما برای زیبایی و خوشمزه تر شدن کیک پیشنهاد می شود ابتدا خامه فرم گرفته را روی کیک پهن کنید و سپس گاناش را روی آن بریزید.

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها