آموزش تصویری کوکی چنگالی
سه شنبه 17 مرداد 1396 6:14 PM
مواد لازم:
کره ۱۲۵ گرم
روغن مایع ۱ استکان
ماست ۲ قاشق
شکر ۱ قاشق
نمک ۱ قاشق مربا
سرکه ۱ قاشق
خمیر مایه ۱ قاشق مربا
بکینگ پودر ۱ پاکت
آرد تقریبا ۲.۵ لیوان
رویه:
زرده تخم مرغ- سیاه دانه
طرز تهیه :
در یک کاسه کره رویش روغن مایع, ماست, شکر, نمک و سرکه و بهبود دهنده می ریزیم با دست خب هم میزنیم سپس آرد را کم کم میریزیم تا وقتی که خمیر بدست نچسبد از خمیر به اندازه کوچکتر از گردو برداشته و در دست به شکل طناب درست کرده و نوک آنها را به هم وصل میکنیم روی کاغذ روغنی چیده رویش زرده تخم مرغ مالیده و سیاه دانه می ریزیم در فر ۱۷۰ درجه بمذت ۲۵-۳۰ دقیقه می پزیم
منبع دکتر سلام