0

درباره نان تست

 
fatemeh_75
fatemeh_75
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 10557
محل سکونت : اصفهان

درباره نان تست
سه شنبه 17 مرداد 1396  5:54 PM

 

نان‌های سنتی نان‌های حجیم نان لواش و تست نان سنگک لواش سنگک تافتون بهترین نان

نان تست چه تفاوت هایی با دیگر نان ها دارد و چه فرقی در کیفیت و ارزش آن با دیگر نان ها وجود دارد تاثیرات آن روی بدن ما چگونه است و دیگر نان ها چه تفاوتی از نظر تغذیه ای با این نوع نان دارند

 

شهاب اولیایی، متخصص تغذیه و رژیم درمانی،با اشاره به کیفیت انواع نان گفت: با توجه به این که آرد مورد استفاده برای انواع نان‌ها متفاوت است و البته نوع تهیه و پخت آن ها نیز با یکدیگر تفاوت‌هایی دارد، به طبع در کیفیت نیز با هم فرق دارند.

دکتر اولیایی ادامه داد: آردی که برای تهیه نان‌های تست مورد استفاده است، آرد سفید تصفیه شده است که فاقد فیبر است و از این نظر نسبت به سایر نان‌ها دارای فواید کمتری است و از حیث کیفیت پایین‌ترین درجه را در بین دیگر نان‌ها دارد.

وی در ادامه افزود:  آرد نان‌های لواش نیز تقریباً مشابه با آرد نان‌های تست است و آرد نان‌های تافتون و بربری به ترتیب از لحاظ نکات ذکر شده دارای درجات بالاتری از نان لواش و تست هستند.

این متخصص تغذیه در پایان خاطرنشان کرد نان سنگک به دلیل داشتن مقدار زیادی سبوس و فیبر بهترین نان در بین نان‌های ذکر شده است و البته علاوه بر آرد مواد افزودنی که مانند جوش شیرین و بکین پودر به هنگام پخت به این نان‌ها باعث تغییر در کیفیت آنها شده و موجب از بین رفتن و دفع املاحی نظیر آهن و… می‌شود و همچنین باعث مشکلاتی نظیر مشکلات گوارشی در مصرف کننده می‌شود.باشگاه خبرنگاران جوان

آفتاب آمد دلیل آفتاب     گر دلیلت باید از وی رخ متاب

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها