روزنامه ایران - فریبا عریف: کوکو ماکارونی غذای خوشمزه و محبوبی است که میتوان آن را با انواع ماکارونی درست کرد.
مواد لازم
- ماکارونی شکل دار 1 بسته
- فلفل دلمهای 1 عدد
- پیاز رنده شده 2 عدد
- نمک و فلفل مقداری
- تخم مرغ 5 عدد
- پنیر پیتزا مقداری
- رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپخوری
- روغن به اندازه نیاز
- گوشت چرخکرده 250 گرم
- زرشک، پیاز سرخکرده، فلفل دلمه وگوجه فرنگی نگینی برای تزیین
طرز تهیه:
1. ابتدا گوشت را همراه پیاز رنده شده کمی تفت داده و با مقداری روغن سرخ میکنیم. بعد رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده و خوب هم میزنیم. زیر اجاق را خاموش کنید تا گوشت مقداری از حرارت بیفتد. در این فاصله ماکارونی را آماده کرده و بعد پخت، آبکش میکنیم.
2. دو بار با آب سرد خوب میشوییم و وقتی کاملاً آبش کشیده شد به آن تخم مرغ، نمک، فلفل و زردچوبه اضافه میکنیم.مواد را بهخوبی مخلوط کرده و داخل یک ظرف کمی روغن ریخته و نصف مواد ماکارونی را در آن میریزیم.بعد مواد گوشتی را روی ماکارونی ریخته و خوب پخش میکنیم.
3. در ادامه باقیمانده ماکارونی را اضافه کرده و با پنیر پیتزا رویش را کاملاً میپوشانیم.(استفاده از پنیر پیتزا اختیاری است) در آخر روی کوکو را تزیین کرده و داخل فر با دمای 175 درجه سانتیگراد به مدت 40 دقیقه میگذاریم. میتوانید این کوکو را در قالب کمربندی درست کنید.