اسپاگتی بادمجان پیچ؛ خوراک بقچه ای تابستانی
شنبه 14 مرداد 1396 6:07 PM
اسپاگتی بادمجان پیچ از جمله خوراکهای بقچه ای تابستانی است، که پر طرفدار و بسیار خوشمزه است.
وب سایت من آشپزم:
- بادمجان ۲ عدد
- سس سالسا ۱ پیمانه
- روغن ۱/۲ پیمانه
- ماکارونی رشته ای ۱۵۰ گرم
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- زیتون حلقه ای به مقدار لازم
- خلال چوبی به تعداد لازم
- فلفل دلمه ای رنگی به مقدار لازم
- پنیر رنده شده به مقدار لازم
مواد سس :
- گوجه فرنگی ۳ عدد
- سیر ساطوری شده ۳ حبه
- روغن مایع ۲ قاشق سوپ خوری
- روغن زیتون ۲ قاشق سوپ خوری
- پیاز درشت ریزخردشده ۱ عدد
- رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری
- فلفل دلمه ای ریزخردشده ۳ قاشق سوپ خوری
- فلفل قرمز ۱ قاشق چای خوری
- نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
- سرکه ۲ قاشق سوپ خوری
- پودر اورگانو ۱/۲ قاشق چای خوری
طرز تهیه:
1-بادمجانها را نازك و طولی ورقه ورقه كرده و با نمک و فلفل مزهدار كنيد، بعد با روغن كمي تفت دهيد تا دو طرف آن طلایی شود.ماکارونی را در یک قابلمه آب جوش بريزيد تا نرم شود، بعد آبکش کنید.
2-يك ورق بادمجان را روي سطحي پهن كنيد. تعدادي از رشتهها را برداريد و مانند شكل تا كنيد، بعد ماكارونيهاي تا شده را روي بادمجان گذاشته و شروع كنيد به لوله كردن بادمجان و با خلال دندان لبههاي آن را محكم كنيد.همه بادمجانها را به همين صورت همراه با رشتهها لوله كنيد. روی لبه را کمی پنیر و تکهای فلفل دلمهای يا زيتون بگذاريد.
3-در ظرف مورد نظر کمی سس سالسا بريزيد و بادمجانها را روي آن بچينيد. ظرف را به مدت ده دقیقه در فر با حرارت ۱۸۰ درجه قرار دهید تا غذا آماده شود.
4-سس سالسا: مقداري روغن مایع در تابه بريزيد و پیاز را كمي تفت دهيد تا سبک شود، بعد سیر ساتوری شده را اضافه کنید و کمی تفت دهيد.حالا فلفل دلمهای ساتوری شده را بيفزاييد، بعد پوست گوجه را بگيريد و آن را ریز خرد کرده و به تابه اضافه كنيد.
5-مواد را حدود ۲۵-۲۰ دقیقه تفت بدهید تا گوجه نرم شود. سرکه، رب، فلفل قرمز، پودر اورگانو و نمک را هم اضافه كنيد و مخلوط كنيد. بعد از خاموش کردن حرارت، روغن زیتون را هم به سس اضافه کرده ، مخلوط کنید.
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست