ترایفل میوه های تابستانی
چهارشنبه 4 مرداد 1396 9:36 AM
مواد لازم برای ۱۰ نفر
تمشک 400 گرم
شاه توت 300 گرم
انگور قرمز 100 گرم
انگور سیاه 100 گرم
شکر دانه ریز 120 گرم
توت فرنگی 300 گرم
تخم مرغ 4 عدد
آرد ذرت 2 قاشق سوپ خوری
شیر 300 میلی لیتر
خامه غلیظ 600 میلی لیتر
وانیل کمی
کیک ساده 200 گرم
آب پرتقال طبیعی و تازه 5 قاشق سوپ خوری
روش تهیه
* سه چهارم از تمشک، شاه توت و انگور را با نیم پیمانه سرخالی شکر ( 80 گرم) و 2 قاشق سوپ خوری آب در یک قابلمه بریزید.
* مواد را دو دقیقه بجوشانید تا زمانی که عصاره میوه ها در بیاید اما ظاهر آن ها تغییری نکند.
* سرِ توت فرنگی ها را بگیرید و آن ها را نصف یا چهار قسمت کنید.
* بیشتر توت فرنگی ها را در مخلوط میوه های داغ بریزید و کمی بجوشانید وبگذارید خنک شود.
* برای تهیه کاستارد، زرده و سفیده تخم مر غ ها را جدا کنید و زرده ها را در کاسه بزرگی بریزید. بقیه شکر و آرد ذرت را به آن بیفزایید. تمام مواد را هم بزنید تا یکنواخت شود.
* شیر، 300 میلی لیتر خامه و کمی وانیل را به قابلمه متوسط اضافه کنید و آن را به جوش بیاورید.
* مایه داغ شده را روی مخلوط تخم مرغ بریزید وهنگام ریختن مرتب هم بزنید تا زمانی که نرم و یکدست شود.
* کاستارد را به قابلمه تمیزی برگردانید، آن را روی شعله متوسط به جوش بیاورید تا زمانی که نرم شود و مدام آن را هم بزنید. سپس آن را در کاسه ای بریزید و بگذارید تا 15 دقیقه سرد شود.
* روی آن را بپوشانید و در یخچال بگذارید تا کاملا خنک شود.وقتی میوه ها و کاستارد خنک شد، زمان لایه لایه ریختن آن است. کیک را به شکل قطعاتی ببرید و در ظرف مخصوص بریزید.
* کمی آب پرتقال روی آن بریزید تا چند ثانیه خیس بخورد.کمی آب پرتقال برای زمان سرو نگه دارید.کاستارد را سریع یک بار هم بزنید تا اطمینان حاصل کنید که نرم و یکنواخت شده است، سپس آن را روی میوه ها بریزید و تا لبه ها پخش کنید.
* ترایفل را چند ساعت یا یک شب سرد کنید. بقیه خامه و وانیل و آب پرتقال را هم بزنید تا غلیظ شود اما نباید خشک شود. بقیه کرم را روی ترایفل بریزید و سپس با انگور، توت فرنگی و شاه توت تزئین کنید.
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست