وبسایت آشپزباشی: اگر اهل غذاهای سالم و سریع که نیاز به پخت زیادی ندارند هستید این دستور ماهی کبابی در کنار اسفناج پخته رو هم امتحان کنید! سالمون کبابی با اسفناج و پنیر فتا از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که در اینجا طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم.
مواد لازم:
- فیله ماهی سالمون ۴ تکه
- نمک به میزان لازم
- فلفل سیاه به میزان لازم
- روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
- اسفناج ۱۵۰ گرم
- پنیر فتا ۶۰ گرم
- بادام زمینی ۱/۳ پیمانه
- آبلیمو ۲ قاشق چای خوری
آماده کردن مواد برای تهیه سالمون کبابی با اسفناج و پنیر فتا:
۱- از ۴ تکه فیله ماهی سالمون، هر کدام به وزن ۱۷۰ گرم استفاده کنید.
۲- پنیر فتا را تکه تکه کنید.
۳- در ترکیب اصلی این دستور به جای بادام زمینی از دانه کاج استفاده می شود.
طرز تهیه:
1. گریل فر را روشن کنید. فیله های ماهی سالمون را در سینی فر بگذارید، به آن ها نمک و فلفل سیاه بزنید و برای ۵ تا ۷ دقیقه کبابی کنید.
2. در این میان، در ماهیتابه ای بزرگ روی حرارت متوسط روغن زیتون را گرم کنید. تا حد ممکن اسفناج ها را در ماهیتابه جا دهید. به آن ها نمک و فلفل سیاه بزنید. آن ها را هم بزنید و وقتی فضای کافی ایجاد شد، بقیه اسفناج ها را اضافه کنید. آن ها را برای حدود ۲ دقیقه تا نرم شوند، بپزید.
3. اسفناج ها را از ماهیتابه خارج کرده و آب اضافی آن ها را بگیرید. تکه های پنیر فتا، بادام زمینی و آبلیمو را با آن ها ترکیب کنید. سالمون های کبابی را روی ترکیب اسفناج گذاشته و سرو کنید.