آشنایی با روش تهیه املت توتفرنگی
یک شنبه 1 مرداد 1396 5:37 PM
این املت میوهای علاوه بر انرژیزایی تخممرغ - این پروتئین حیوانی – خواص مختلفی از توت فرنگی را نیز با خود دارد. بنابراین، با پخت املت توتفرنگی، عصرانهای مقوی و خوشمزه برای مادرتان آن هم در روز مادر، فراهم کنید.
مواد لازم برای 3 نفر:
- 75گرم یا سهچهارم فنجان توتفرنگی به صورت طولی نصف شده
- 3 عدد تخممرغ (زرده و سفیده آن جدا شود)
- 2 قاشق سوپخوری پودر قند و یا شکر
- 3 قاشق سوپخوری خامه زدهشده
- یک قاشق چایخوری سرخالی پودر وانیل
- 25 گرم و یا 2 قاشق سوپخوری کره
طرز تهیه:
1 - یک کاسه بلوری متوسط آماده کنید. سپس زردههای تخممرغ را به همراه شکر یا پودر قند در آن بریزید و آنقدر هم بزنید تا مایه پف کرده و کمرنگ شود. حالا مایه را به خامه زده شده و وانیل اضافه کنید.
2 - در کاسه بلوری دیگری سفیدههای تخممرغ را با همزن به حدی بزنید تا سفید شود.
نکته: برای امتحان کافی بودن میزان همزدن سفیدهها، ظرف را کج کنید. اگر سفیدهها بیرون نریخت یعنی به اندازه کافی سفت شده است. سپس سفیده را با دقت به مخلوط زرده تخممرغ و خامه و وانیل اضافه کنید.
3 - کره را در تابهای متوسط بریزید و آن را روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا آب شود. سپس مخلوط مایه را در کره داغشده بریزید و شعله اجاقگاز را پس از گذشت 2 دقیقه کم کنید تا سطح زیرین مایه سرخ شود. حالا برشهای توت فرنگی را روی نیمهای از سطح تخممرغ داخل تابه بریزید و با استفاده از کفگیر، نیمه دیگر تخممرغ را روی توتفرنگیها برگردانید و به مدت 2 دقیقه، حرارتدادن را ادامه بدهید. به این ترتیب به همین راحتی املت توتفرنگی آماده سرو است.
نکته: در پخت این املت به جای توت فرنگی از انواع توتهای دیگر مثل توت سیاه، شاتوت و حتی هلو و یا ترکیبی از چند میوه هم میتوان استفاده کرد.