0

ايده ترور دانشمندان تنها از رژيم صهيونيستي بر مي‌آيد

mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

سه شنبه 21 دی 1389  2:18 PM

89/10/21 - 12:18
شماره:8910210449
نسخه چاپي ارسال به دوستان
همسر شهيد علي‌محمدي درگفت‌وگو با فارس:

خبرگزاري فارس: همسر استاد شهيد «مسعود علي‌محمدي» با ابراز خوشحالي از دستگيري عوامل ترور شهيد علي محمدي در سالروز شهادت وي گفت: من فكر نمي‌كنم كسي به جز رژيم صهيونيستي بتواند به فكر ترور افرادي بيفتد كه تنها به فكر پيشرفت مملكت خود هستند.

منصوره كرمي در گفت‌وگو با خبرنگار ايثار و شهادت باشگاه خبري فارس «توانا» ضمن قدرداني از پيگيري‌هاي شبانه‌روزي مسئولان در دستگيري عاملان ترور شهيد «مسعود علي‌محمدي»، اظهار داشت: دشمنان با مشاهده پيشرفت كشور در زمينه‌هاي هسته‌اي، صنعتي و پزشكي، به قصد جلوگيري از آن، دست به هر كاري از جمله تحريم و ترور مي‌زنند.

* باور نداشتم خطري همسرم را تهديد مي‌كند

وي ادامه داد: شهيد علي‌محمدي هميشه مي‌گفت كه خطر وجود دارد ولي من هرگز باور نداشتم شايد خودش هم باور نداشت خطر تا اين حد وي را تهديد كند؛ بيشتر اوقات با همسرم و دور از محافظه‌كاري و بدون احساس ترس به پياده‌روي و خريد مي‌رفتيم و مانند مردم عادي زندگي مي‌كرديم.

همسر شهيد «مسعود علي‌محمدي» خاطرنشان كرد: روز 22 دي سال گذشته شهيد علي محمدي طبق معمول ساعت 6 بيدار شد، آخرين نماز صبح را باهم اقامه كرديم؛ بعد از نماز صبحانه آماده كردم و به خاطر كسالتي كه داشتم، كمي استراحت كردم؛ شهيد آن روز به تنهايي صبحانه‌اش را خورد.

وي اضافه كرد: همسرم به دليل چربي خون بالا، غذاي دانشگاه را نمي‌خورد؛ بنده را بيدار كرد و گفت «خانم! براي ناهارم، غذا نگذاشتي؟» گفتم «چرا، غذايتان آماده و در يخچال است»؛ همسرم براي جابجايي خودرو به بيرون از منزل رفت، براي بردن غذا به منزل بازگشت و بنده نيز در راهرو ظرف را به وي دادم؛ از بنده خداحافظي كرد؛ غذا را داخل ماشين گذاشت.

* نگاه آخر و سرشار از مظلوميت شهيد مسعود را هرگز فراموش نمي‌كنم

كرمي بيان داشت: شهيد با حالت خاصي به در و ديوار حياط نگاه كرد ـ وي خيلي پرتحرك بود بنده فكر كردم مثل هميشه اين حركت‌ها را انجام مي‌دهد ـ بنده ايستاده بودم و همين طور كه نگاهش مي‌كردم برايش سوره‌هاي چهار قل را مي‌خواندم تا بدرقه راهش كنم؛ شهيد سوار خودرو شد و آن را در بيرون از حياط پارك كرد؛ در حالي كه در اول را مي‌بست از بنده خداحافظي كرد؛ در حال بستن در دوم بود كه مجدداً به بنده گفت «خداحافظ» آن نگاه آخر و سرشار از مظلوميت او را هرگز فراموش نمي‌كنم.

وي ادامه داد: ثانيه‌هايي بعد از بسته شدن در، صداي انفجار بلند‌ شد؛ يك لحظه احساس كردم زلزله آمده، از خودرو همسرم دود بلند مي‌شد؛ با پاي برهنه به كوچه دويدم؛ مسعود حتي فرصت نكرده بود سوار ماشين شود؛ ظاهرش سالم بود؛ چند بار او را صدا زدم و گفتم «مسعود‌جان!» ولي پاسخي نداد. در ابتدا احساس كردم مانند من شوكه شده است؛ سرش را به سمت خودم بلند كردم، مشاهده كردم سمت چپ سرش خالي شده و مغزش بيرون ريخته است.

* ريشه تروريست‌ها بايد از مملكت ما كنده شود

همسر شهيد «مسعود علي‌محمدي» با بيان اينكه ريشه تروريست‌ها بايد از مملكت ما كنده شود، اظهار داشت: خيلي خوشحال شدم كه در سالروز شهادت همسرم، عامل ترور وي دستگير شد و از خوشحالي اين موضوع در پوست خود نمي‌گنجم؛ ان‌شاء‌الله عوامل ترور شهيد شهرياري و جانباز عباسي با دعاي خير مردم دستگير مي‌شوند.

وي بيان داشت: تروريست‌ها مزدوراني هستند كه از سوي اسرائيل عجين شده‌اند تا به مملكت ما صدمه بزنند البته شنيده شده كه انگليس‌ نيز در اين ترور‌ها دستي داشته است؛ به هر حال هر كشوري و هر كسي كه دست به عمليات تروريستي عليه مردم بيگناه و به خصوص دانشمندان مي‌زند بايد نابود شود و تمام جهان و جوامع بين‌المللي بايد ترور را محكوم كنند.

* دانشمنداني همچون شهيدان علي‌محمدي و شهرياري كم‌نظيرند

كرمي در خصوص ترور استاد شهيد شهرياري، خاطرنشان كرد: دكتر شهرياري را به خوبي مي‌شناختم، وي بسيار فردي متين، متواضع و علمي بود؛ چنين افرادي بسيار كم‌ هستند؛ براي بنده سؤال است كه تروريست‌ها چگونه مي‌توانند افرادي را كه ذره‌اي به كسي اذيت و آزار نمي‌رسانند و فقط به فكر پيشرفت مملكت و بالا رفتن سطح علمي دانشجويان هستند، از بين ببرند؟ من فكر نمي‌كنم اين حركات از يك انسان سر بزند؛ اين تروريست‌ها خوي حيواني دارند و جز رژيم صهيونيستي كسي نمي‌تواند چنين كاري انجام دهد.

* ابرقدرت‌ها به هدف جلوگيري از پيشرفت ايران، دانشمندان را ترور مي‌كنند

وي اضافه كرد: دانشمندان در كشورهاي مختلف جهان به خصوص در ايران فقط به فكر مطالعه، تحقيق و پيشرفت مملكت هستند؛ چرا بايد اين افراد كشته شوند در حالي كه پيشرفت علم در نقطه‌اي از جهان مي‌تواند موجب بهره‌برداري تمام دنيا شود؟

همسر شهيد «مسعود علي‌محمدي» بيان داشت: ابرقدرت‌ها نمي‌خواهند كشورها ما كه در حال توسعه است، پيشرفت كند زيرا مي‌دانند ايران هيچ گاه در مقابل آنها سر خم نخواهند كرد؛ تنها هدف آنها از ترور دانشمندان اين است كه ملت ايران به غرب و ابرقدرت‌ها وابسته شود و از اين وابستگي بتوانند بهره‌ها و استفاده‌هايشان را ببرند.

به گزارش توانا، شهيد «مسعود علي‌محمدي» تك فرزند پسر خانواده بود، وي در آغاز جنگ تحميلي به جبهه جنوب اعزام شد ولي به دليل مبتلا به بيماري سخت و عفوني به تهران بازگشت؛ وي در 23 مهر 1361 با منصوره كرمي ازدواج كرد و حاصل اين ازدواج يك فرزند دختر و يك فرزند پسر بود.
شهيد علي‌محمدي استاد فيزيك دانشگاه تهران بود كه روز 22 دي 1388 و در پي نااميدي دشمنان از فتنه‌انگيزي عليه انقلاب اسلامي، بر اثر انفجار بمب در مقابل منزلش به شهادت رسيد.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها