رول بادمجان با کوفته قلقلی
چهارشنبه 28 تیر 1396 9:21 AM
مواد لازم
بادمجان درشت - 3 تا 4 عدد
گوشت چرخ کرده - 200 گرم
پیاز رنده شده – یک عدد
سیر رنده شده - 2 عدد
آرد سوخاری- دو قاشق سوپ خوری
جعفری خرد شده - نصف پیمانه
نمک و فلفل و ادویه - به میزان لازم
روغن - به میزان لازم
مواد لازم برای سس
رب گوجه فرنگی – یک قاشق
آب – یک پیمانه
روش تهیه
بادمجان ها را پوست بگیرید و سرخ کنید.
گوشت چرخ کرده را با پیاز و سیر، ادویه، زردچوبه، نمک و فلفل و آرد سوخاری و جعفری مخلوط کنید و خوب ورز دهید و کوفته قلقلی درست کنید و بعد در روغن تفت بدهید.
یک تکه بادمجان بردارید و یک گوشت قلقلی وسط آن بگذارید و رول کنید و ببندید و با یک خلال دندان ثابت و محکم کنید.
همه رول ها را آماده کنید و در ظرف بچینید و سس را روی بادمجان بریزید و به مدت 15 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد بگذارید.
برای تهیه سس، مواد را مخلوط کنید و روی شعله بگذارید و اجازه دهید تا کمی غلیظ شود.
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست