خاگینه کدو سبز
سه شنبه 27 تیر 1396 9:43 AM
مواد لازم
کدو سبز بزرگ 3 عدد
تخم مرغ 4 عدد
آرد یک ونیم قاشق غذاخوری
زردچوبه یک چهارم قاشق مرباخوری
شکر 3 قاشق غذاخوری
زعفران ساییده شده یک چهارم قاشق چای خوری
دارچین یک چهارم قاشق چای خوری
روغن برای سرخ کردن به میزان کافی
نمک به میزان کافی
روش تهیه
* کدوها را بشویید و پوست بکنید. آن ها را در کاسه ای با رنده درشت رنده کنید.
* تخم مرغ، آرد، شکر، دارچین، نمک، زردچوبه و زعفران را به کدوی رنده شده اضافه کنید و مواد را با چنگال خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.
* در تابه روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. هنگامی که روغن خوب داغ شد، مایه آماده شده را به آرامی داخل تابه بریزید و آن را پخش کنید و روی آن را با قاشق صاف کنید.
* حرارت را به مدت چند دقیقه زیاد و سپس آن را روی متوسط تنظیم کنید.
* در تابه را بگذارید.پس از 15 تا 20 دقیقه هنگامی که یک طرف آن خوب سرخ شد آن را برگردانید.
* در تابه را این بار نگذارید و اجازه دهید تا خاگینه 20 دقیقه با حرارت ملایم سرخ شود. پس از آماده شدن غذا می توانید آن را با نان میل کنید.
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست